Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 :) ehh nie bede odpowiadal na posty nic nie wnoszace do tematu , wszystkie sprawy jakie poruszyles ( oprocz mojego bledu ) byly przedyskutowane . Jakies moze SENSOWNE pytania , informacje ,przezycia :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 sprawa numer 1 (j e d e n przykład grywalnej gry w Construct) wciąż nie została przedyskutowana (nie przyjmuję głupawego argumentu "Construct jest zbyt nowy", bo ten program już ma ponad półtora roku!), reszta to odpowiedź na twojego posta, w którym większość spraw została przedyskutowana wieki temu. podaj ten jeden cholerny przykład i będziesz miał mnie z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 WEJDZ SOBIE NA FORUM :) PORAZ KOELJNY PISZE , BO JA NIE JESTEM JAKIMS PIER****** RZECZNIKIEM CONSTRUCT COMMUNITY . Czy napisanie tego poraz kolejny bardzo strejt wielkimi literami pomoze Ci w odbiorze ? Pozatym nadal nie rozumiem co maja gry zrobione w Constructcie do samego programu ktory omawiamy ? :) Musielibysmy znalezc np. dwie takie same gry robione w tym i w tym zeby potrafic porownac program na podstawie gier :) . Wyszloby prawdopodobnie tylko to ze gry moga byc takie same tylko constructie gra zostala graficznie dobajerowana , ew. GM zżeranie zasobów komputera -_- // Gwaranuje ze znajdziesz duzo GRYWALNYCH dem ,niewiem czy jakas pelna wersje co juz z reszta wczesniej mowilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 WEJDZ SOBIE NA FORUM smile.gif PORAZ KOELJNY PISZE , BO JA NIE JESTEM JAKIMS PIER****** RZECZNIKIEM CONSTRUCT COMMUNITY . nie unoś się. Musielibysmy znalezc np. dwie takie same gry robione w tym i w tym zeby potrafic porownac program na podstawie gier pomysł nie głupi - znajdź 2 osoby, które napiszą taką samą grę, jedna w GM a druga w Constructcie, wtedy będziemy mogli na prawdę dyskutować o tym który jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 DAJ TEN PIEPRZONY PRZYKŁAD, ŻEBY POKAZAĆ, CO CONSTRUCT NAPRAWDĘ POTRAFI, A NIE TEORETYCZNIE. i żebym przy okazji dał ci spokój. to już powinno być dla ciebie priorytetem ;p tak ciężko podać jeden link? już przejrzałem to forum - nic mnie specjalnie nie zainteresowało. niewiem czy jakas pelna wersje co juz z reszta wczesniej mowilem.. to raczej dobrze o Construct nie świadczy, że od października 2007 nikt nie zdołał zrobić żadnej pełnej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 :) zdołał ,10 sek...... szukania i ta dam ..ta gra to istny badass !! http://dl.getdropbox.com/u/1024727/applica...he%20planet.zip xD hehe nie unoś się. Sora Psi ale meczace jest powtarzanie po raz enty . Sami sobie szukajcie , ja nawet tam zarejestrowany nie jestem czemu mam za Was odwalac..Wy chcecie udowadniac wyzszosc jednego nad drugim nie ja... mam ******** czy robicie w Constructie , GMie czy MMF , vbGore ...byle wam sie dobrze pracowalo . Warn za słownictwo. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 to nie jest najlepszy przykład ("it may crash"), ale ok, daję ci spokój, ciesz się triumfem twojego ukochanego programu nad tym przebrzydłym GMem!!111111 ;;;;'''[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Wy chcecie udowadniac wyzszosc jednego nad drugim nie jaHipokryta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 lol no fajna gra Mam DirectX 9c :] Sims3 mi chodzi na nim a do tego czegoś potrzebuje jakiegoś przestarzałego updata feil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ale ty jaklub jesteś nadęty ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Musisz miec nowsza wersje..wiesz Directxa 9 wersji jest od ..groma ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Musisz miec nowsza wersje..wiesz Directxa 9 wersji jest od ..groma ;] . DirectX zainstalowałem z płytki the sims 3 a premiera była 5 czerwca 2009 więc domyślam się że i DirectX nie jest taki stary zwłaszcza że update jest z 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 a skad wiesz czy nie wrzucili podstawowej wersji dircetxa ? Przy instalacji constructa zainstaluje Ci sie w kazdym razie : http://www.4shared.com/file/123767796/822f...mShooter01.html << tu macie cos powazniejszego,wlasnie sciagam , jakies bajery graficzne itp , demo ,shooter Z - shield X - fire C - jump Shift - slow motion A - autodestruct F1 - Windowed mode F2 - Full screen mode Esc - quit the game http://www.hempuli.com/dataflashsabot/30sr.zip http://gamejolt.com/freeware/games/extreme...wnload/456/624/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ziutt, weź wyjdź. WSZYSTKIE gry które na razie pokazałeś możesz se wcisnąć gdzieś :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Co juz nie masz co powiedziec jak to Constrict ssa ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Nie chce nic mówić, ale to jakie użytkownicy robią w programie gry nie świadczy o tym, czy ten program jest dobry czy zły. A jak widzę kłótnię Jakluba z Ziuttem to mam przed sobą obraz dzieci w piaskownicy kłócących się o to, kto ma lepszą łopatkę. Co do gier z Constructa. Pierwsze lepszy przykład na który natrafiłem: http://www.moddb.com/games/skull-daddy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 a skad wiesz czy nie wrzucili podstawowej wersji dircetxa ? Przy instalacji constructa zainstaluje Ci sie w kazdym razie : Nawet jeśli to gdzie ów gra wykorzystuje możliwości DirectX 9 ? a gierki nic specjalnego nawet to 3D taka sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Marmot , a o czym ja mowilem kilka postow temu niby ? cyt. Pozatym nadal nie rozumiem co maja gry zrobione w Constructcie do samego programu ktory omawiamy ? a gierki nic specjalnego nawet to 3D taka sobie Ta "3D" tutaj na forum niewidzialem gry platformowej na podobnym poziomie :) .... graficznym of course bo gameplay to juz zalezy od projektu itp itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Nie chce nic mówić, ale to jakie użytkownicy robią w programie gry nie świadczy o tym, czy ten program jest dobry czy zły. jeśli gra wykorzystuje możliwości programu, świadczy. A jak widzę kłótnię Jakluba z Ziuttem to mam przed sobą obraz dzieci w piaskownicy kłócących się o to, kto ma lepszą łopatkę. złe porównanie. ja tylko chciałem zobaczyć 1 przykład, a to, że stawialiście opór, to nie moja wina. więc prędzej "dzieci kłócących się o istnienie babki z piasku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ta "3D" tutaj na forum niewidzialem gry platformowej na podobnym poziomie :) .... graficznym of course bo gameplay to juz zalezy od projektu itp itd. Poza tym że twórca narysował całkiem przystępne tekstury jak i sprity to z palcem w nie powiem gdzie w gm zrobisz taką grę Przecież tam nie ma praktycznie żadnego systemu zdarzeń poza czerwonym klockiem by dziwi otworzyć a nikt takiej nie robi no cóż styl gry mi się nie wole otwarte 3D Poza tym może gry 3D słabiej wyglądają w gm ale oferują graczowi znacznie więcej zawsze tak jest że trzeba wybrać pomiędzy grywalnością a grafiką ja wybieram grywalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ziutt: Weź przyznaj, że nie ma dobrej gry stworzonej w Constructcie i tyle. Może i 80% gier z niego ma dobrą grafikę, ale same gry są zawsze (bynajmniej te, które pokazałeś Ty jako te "dobre", i tej, które ja na jego forum znalazłem) ... warte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 To jest temat o programie , a nie o gameplayach gier :) oceniaj sprawy techniczne, jak gra chodzi na Twoim kompie ,wykorzystanie efektow...efekty...wszystkie wybuchy ,tarcze, szkla,wybuchy... Może i 80% gier z niego ma dobrą grafikę, ale same gry są zawsze (bynajmniej te, które pokazałeś Ty jako te "dobre", i tej, które ja na jego forum znalazłem) ... warte. Te do ktorych dalem download , to w zasdzie pierwsze lepsze gry jakie znalazlem , na ogol pierwsze gry tworcow ( oprocz shooterka ) . Ktore powalaja klimatem srednia gier na tym forum z reszta : ) ... I znowu..to nie temat o grach tylko programe... btw. zobacz ta gre co marmot podal linka ^^ piekne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ktore powalaja klimatem srednia gier na tym forum z reszta : ) ... jeśli dobrze zrozumiałem. akurat poziom gier na GMClanie jest niski. porównuj do GMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 To jest temat o programie , a nie o gameplayach gier :) oceniaj sprawy techniczne, jak gra chodzi na Twoim kompie ,wykorzystanie efektow...efekty...wszystkie wybuchy ,tarcze, szkla,wybuchy... Te do ktorych dalem download , to w zasdzie pierwsze lepsze gry jakie znalazlem , na ogol pierwsze gry tworcow ( oprocz shooterka ) . Ktore powalaja klimatem srednia gier na tym forum z reszta : ) ... I znowu..to nie temat o grach tylko programe... btw. zobacz ta gre co marmot podal linka ^^ piekne.. Ale to czy gra jest piękna czy nie w 99% zależy tylko i wyłącznie od grafiki czyli spritów itp nie widzę w tym czymś większych możliwości od gm gameplay też zależy od programu mianowicie jak trudno go stworzyć widocznie w tym czymś ciężko skoro tyle gier ma tak słaby gameplay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Słaby gameplay ? Wszystkie gry ktore dalem , a przypominam to byly pierwsze lepsze gry jakies znalazlem , maja przyjemny gameplay . Grafiki i efektow zampomniales dodac , i mozliwosci pociagniecia tych bez scinania .. Kolejna ciekawa produkcja :D : http://gamejolt.com/freeware/games/i-love-you-2/files/459/ Ciekawa rzecz :o : http://www.scirra.com/phpBB3/viewtopic.php...129&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Grafiki i efektow zampomniales dodac wykorzystanie efektow...efekty...wszystkie wybuchy ,tarcze, szkla,wybuchy.. bajery graficzne itp Czyli przyznaj, że chodzi ci ciągle o to, że więcej w tym wyciśniesz z grafiki. Do gameplaya nic nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Jakby istniała dobra gra w tym czymś, to byś ją już dawno dał, żeby nam dowalić. Co do efektów - to, że się je łatwo tworzy, jeszcze niczego nie znaczy. W GMie "efekty" wcale słabe nie są. Zresztą - nie mów mi, że program do tworzenia GIER jest dobry, bo da się w nim robić dobre EFEKTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Nooo bo raczej w tworzeniu gry zbytnio sie programy nie roznia , w tym i tym gre zrobisz Oo ( a ze w Constructcie inaczej sie tworzy niz w GMie to juz inna bajka ) .. Jakby istniała dobra gra w tym czymś, to byś ją już dawno dał, żeby nam dowalić. :) lol Ty chyba nie pojmujesz sensu tego tematu..... z reszta zapytaj tworcow screenow z pierwszej strony , niech CI udostepnia jakies tech demo : ) Jezeli tak bardzo chcesz zebym Ci dowalil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 @Ziutt i G-enjoy Mam świetny pomysl, ktory wszystkim sie spodoba. Skoro ten construct jest taki wspanialy, zarabisty i w wersji 1 moze wiecej od GM w wersji 8 (porownanie bez sensu, ale coz), leci propozycja: IDZCIE NA FORUM CONSTRUCTA I DAJCIE NAM SPOKOJ o. Widzisz tytuł tematu? DAJ MI SPOKÓJ, o. lol no fajna gra Mam DirectX 9c :] Sims3 mi chodzi na nim a do tego czegoś potrzebuje jakiegoś przestarzałego updata feil Lol no aktualizacje dx wychodzą co miesiąc. :X Fail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Btw. CZy ktorys z Was sciagnal chociaz linka do gry od marmota :) ? Ja wlasnie sciagam ,wydaje sie bardzo interesujaca gra..zdam relacje jak zagram :D ! http://www.filefront.com/14183409/Skull-Daddy-Demo-1.0.exe/ Fajna gra logiczna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi