Mosiek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam jak w temacie poszukuje programu do tworzenia i edycji spritów postaci potworów broni ma ktoś coś takiego w którym w łatwy sposób mógłbym zrobić grafikę do mojej gry? Nie wiem czy w dobrym miejscu umieściłem ten temat jak nie to proszę o przeniesienie no i oczywiście prosiłbym o nie nagrodzenie tego warnem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nawet paint jest dobry do tego :) nie ma jakiegoś idealnego programu, każdy robi w tym, który mu pasuje. Ja osobiście używam paint.Net. A czy łatwo się robi sprite'y to zależy od twoich umiejętności. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ale chodzi mi o to żeby łatwiej było zrobić sprite'a o wielkości 32:32 bo to trudno jest tak ciapkać w paincie może polecisz jakiś program dzięki któremu mogę zmniejszyć obraz bez utraty jego jakości byłoby mi dużo prościej się uczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 paint.net możesz do niego włożyć nawet pluginy które go znacznie rozbudują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 On jest darmowy? zabieram się za ściąganie a nie wiem czy można ale podasz mi linki skąd ściągnę do niego pluginy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Jest darmowy a pluginów jest mnóstwo na forum oficjalnej strony tego painta, link do forum jest helpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Lol nie mogę tego zainstalować potrzebuje jakiś microsoft installer 3.1 wiesz skąd to wziąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 O ile się nie mylę ten program od Windowsa wymaga platformy .net Framework, czy jak to sie tam pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 aff zaspałem xDD chodziło mi właśnie o to a net. framework a do zainstalowanie tego muszę mieć installera 3.1 już go ściągam zobaczymy co z tego będzie Jak już zadziała to mógłbyś mi jakiś lekcji udzielić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi