Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Jak widać w pierwszym poście nowe screeny: z nowej wersji, aktualizowane jest również demo z nowymi wybuchami, ale na tej samej mapce. Nie jest to może najnowsza wersja, ale musi to wam wystarczyć. Jasq robi też nową muzykę zarówno do intra jak i podczas gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wolne i nudne. Przynajmniej muzyka dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Hmm.. Ja jakoś przechodzę to na luzie. Czyli nikt nie dotarł do katiuszopodobnej rakietnicy? trzeba wziąść pod uwage że gra jest zawsze dużo banalniejsza dla twórcy niż przeciętnego gracza :) Mi szczerze mówiąc nie udało się rozwalić ani jednego przeciwnika, ale dym fajny i grafika. Zrób chociaż żeby helikopter nie spadał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 To ja nie jestem przeciętnym graczem, że ja to przeszedłem na luzie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Jesteś, wystarczy lecieć helim coraz wyżej, spamując rakietami. Ale w nowej wersji już jest ograniczenie pułapu i (chyba to wywalę) ammo, więc takiego wała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ja mówie tylko że dla przecietnego gracza jest trudniejsze niż dla twórcy nie że jest nie do przejścia :P ja próbowałem z 5 razy i albo mi helikopter spadał albo mnie ten czołg pierwszy rozpierdzielał :( może za mała podzielność uwagi, albo za dużo jarańska :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 a ja nie umiem zniszczyć nawet jednej rzeczy -.- strzelam w to i strzelam a to dalej stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Bo to pierwsze ma za duży pancerz (:P), po prostu przejeżdżasz obok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeloPL Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 O, nowy dym wygląda jeszcze lepiej :D Aż nie mogę się doczekać wersji finalnej! ^^ Na pewno zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Daj czołgowi broń artyleryjną, kiedy rozkłada działo to na ziemi pojawia się celownik, którym sterujemy strzałkami w lewo i w prawo. po naciśnięciu strzału, czołg strzela pociskiem w górę tak, żeby ten spadł w punkcie, w którym wymierzyliśmy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Myślałem nad tym na początku i może teraz wprowadzę w życie. Zrobię to podobnie, ale w sposób prostszy i bardziej zmechanizowany. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Kurde faja za ttrudna ta gra jak dla mnie. A tamta gra co ją robiliście to ją porzuciliście (tamta o jakiś samolotach czy cuś ?) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Tak, Core of War porzucony. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zrób w tej gierce więcej drzewek kamieni,i krzaczków bo pusto troche jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 No, na pustyni z reguły jest pusto. Swoją drogą, wygodne środowisko do stworzenia gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 No, na pustyni z reguły jest pusto. Ale nie płasko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ja wolę płaskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ja wolę płaskie. Zrób se dwa przewijane backgroundy wydm i nikt się czepiał nie będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor cierpi na brak weny, ale wyjdzie z tego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Przy okazji widzicie nowy wygląd czołgu, made by koleś z góry ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zęby dodają talentu lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi