Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Tytuł: WarFog Gatunek: platformówkowa strzelanka Opis: Warfog jest grą osadzoną w przyszłości, na postapokaliptycznej Ziemi zniszczonej wojnami atomowymi. Korporacja LSA osiąga hegemonię za pomocą złożonych maszyn zdolnych chronić jej interesów, którymi są handel bronią i niewolnikami. Za pomocą zdobycznego śmigłowca i nowoczesnego działa samobieżnego musimy przebić się przez obronę LSA i zdobyć ich technologię. W wersji DEMO jedna krótka misja w koperacji na jednym komputerze. STEROWANIE CZOŁGIEM: strzałka w lewo - ruch do przodu strzałka w prawo - ruch do tyłu strzałka do góry - rozłożenie działa (nie można się poruszać) strzałka w dół - złożenie działa Ctrl - strzał z działa STEROWANIE ŚMIGŁOWCEM: W - w górę S - w dół A - do tyłu D - do przodu Shift - strzał z działka Download: (demo update 18.08.09) https://gmclan.org/up3744_4_warfog_demo.html Rozmiar pliku: 1,34 MB Autorzy: Programowanie: Osiem's Team Studio Games Fabuła: Osiem's Team Studio Games Grafika: Osiem's Team Studio Games Muzyka: Jasq Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Troszku bys popracowal nad grafika : / Taka okropnie minimalistyczna jak na dosc duza rozdzielczosc. Niebo takie puste... Nie mam z kim grac wiec nie oceniam na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Taka grafika BĘDZIE. Dodam jeszcze trochę elementów, krzaczki itp. A Co-op co-opem, ale da się grać samemu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Cos niezbyt sie da : * Pojezdze tankem za daleko to mi go rozwala i koniec, a jak wlece heli w ziemie i mam samego tanka, to juz na pewno przegram. Bledzik, Bunkier celuje lekko za bardzo w gore w tanka, i moge se stac pol godziny i patrzec jak on strzela perfekcyjnie w powietrze. Dodaj jakis rozrzut rowniez. Po to tak smiesznie wyglada. Dym jest niezly, to moge powiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Bunkier nie trafi Cię z daleka jeśli masz schowane działo. Najpierw rozwal wieżę tankiem, potem bunkry heli i tak na zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Gra osadzona w przyszłości a czołg jest gorszy niż w teraźniejczości. Dostanie strzała z rakiety i wybucha oraz musi chować lufę. Słaba grafika i gameplay +2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 :confused: to jest już demo a więc wiele się nie zmieni mam rozumieć ? Grafika dziwna jakieś małe te wszystkie obiekty ten czołg jakiś taki nijaki i w ogóle pusto. Niezbyt ciekawa ta gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ech... Zazwyczaj po demie dużo się zmienia :) Moim zdaniem wielkość obiektów jest odpowiednia ale na planszach jednak jest zbyt pusto. Ps. Podoba mi się dym opada tak wolno, realistycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Gra osadzona w przyszłości a czołg jest gorszy niż w teraźniejczości. Dostanie strzała z rakiety i wybucha oraz musi chować lufę. Oni odbudowują dawną technologię, zostaw im trochę czasu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Grafika jest podobna jak w grach copoconaco sam ją robiłeś :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Wzorowałem się z pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 fajnie sie zapowiada :) efekt dymu jest spoko !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Cały myk z rozkładaniem działa i setting postapo ma olbrzymi potencjał. Nie zepsuj tego projektu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zapowiada się super,oby tylko wyszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 A dojechał ktoś do końca, w ogóle? ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Nie, bo jest za trudne :P I jeszcze to, że helikopter spada pomału :P Trudno jest sterować na raz dwoma pojazdami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Trzeba się sklonować xD ale to że trudne to dobrze xD co to za gra którą się przejdzie za pierwszym podejściem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Hmm.. Ja jakoś przechodzę to na luzie. Czyli nikt nie dotarł do katiuszopodobnej rakietnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ja próbowałem grać sam, ale ciężko się jednocześnie koncentrować na dwóch pojazdach. Opanowałbym to, ale nie chce mi się dłużej grać. Zbyt monotonne i za mało dynamiczne :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Bo to raz jednym, zostawiasz go dajesz następnego. Heli możesz zostawić na trochę, bo wolno opada, a tank się barykaduje w pancerzu. za mało dynamiczne :3 True niestety. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ja doszedłem do pierwszej wieży rozwaliłem ją a za nią coś strzelało z ziemi i mnie rozwalało za każdym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Podpowiedź: Wieża wali do heli. Bunkry walą do tanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Knajt wali z aksa. Przydałoby się więcej rodzajów przeciwników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Nie mogłem strzelać czołgiem :( Ale doszedłem do końca strzelając samym heli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 A rozłożyłeś działo :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Knajt wali z aksa. Przydałoby się więcej rodzajów przeciwników. No jest jeszcze przecież katjusha na koniec. Ale już dorobiłem nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Kiedy możemy się spodziewać wersji 2.0 dema :D ? Mógłbyś zrobić 2 wersję z jakimiś szczegółami typu trawa itp. oraz ułatwić poziom trudności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Aktualizowałem demko, teraz od razu jest katjusza. Poziomu trudności nie zmienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Koniec dema drogi panie. Odkryłem bardzo twórczo, że jak się leci śmigłowcem z przodu i na pewnej wysokości oraz non-stop strzela to przeciwnicy giną zanim w ogóle zdążą wystrzelić :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Wprowadzi się ograniczenie pułapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi