Mr.Protek Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 I tak w przypadku tworzenia gier lepiej użyć DirectX lub OpenGL i całkowicie pominąć VCL. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 kogo to obchodzi? obnosisz się z twoją grą i twoim "skillem" wyuczonym pewnie z jakiś darmowych pisemek dla ciężko-rozumiejących. Odświeżasz tematy w, których nikt nie miał już nic do dodania. Nadepnąłeś mi na odcisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Protek Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 kogo to obchodzi? obnosisz się z twoją grą i twoim "skillem" wyuczonym pewnie z jakiś darmowych pisemek dla ciężko-rozumiejących. Odświeżasz tematy w, których nikt nie miał już nic do dodania. Nadepnąłeś mi na odcisk. Ciebie to nie obchodzi, ale kogoś to może zainteresować więc nie podskakuj spryciarzu. :jezor: O ile mi wiadomo jako zarejestrowany użytkownik tego forum mam prawo wypowiadać się na dowolny temat związany z odpowiednim wątkiem. :] wyuczonym pewnie z jakiś darmowych pisemek dla ciężko-rozumiejących Z czym ty masz problem? Jakiś kompleks mniejszości? Rodzice cię nie kochali? Jak próbujesz mnie obrazić mógłbyś się bardziej postarać. Po za tym twój poprzedni post nie wnosił absolutnie nic do tego tematu i napisałeś go tylko po to by wyrazić swoją personalną niechęć do mnie, wydaje mi się że TO właśnie nikogo nie obchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Pieter nie bądź taki nachalny omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Wybacz, po prostu kusi mnie podglądanie go przez okno :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi