Harv Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Mam kod: ...html... <?php $dir = './'; if ( ($open = @opendir($dir)) !== false ) { while (($file = @readdir($open)) !== false) { if ($file != '.' and $file != '..' and $file != 'index.php' and $file != 'style.css') { echo '<div style="width: 100%; height: 20px; background-color: #000000; color: #eeeeee;">'.'<a href=./'.$file.'>'.$file.'</a>'.'</div>'; } } } ?> ...html... Ok, zero błędów, wszystko działa. Wrzucam plik - mogę go otworzyć. Wrzucam katalog - próbuję go otworzyć i błąd 403 ze strony serwera (nie można znaleźć poprawnego pliku index). Próbowałem na innych hostingach i są inne błędy, w każdym razie, nie działa. O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 jakie bledy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Przepraszamy, strona nie została znaleziona. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę główną www.cba.pl lub Błąd 403 Nie masz uprawnień do przeglądania zawartości tego katalogu. Prawdopodobnie nie umieszczono w nim poprawnego pliku startowego (index.htm, index.html, index.php, index.php5). Pierwszy z CBA drugi z YOYO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 A może zastosuj się do tych komunikatów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Katalogów nie da się uploadować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Dziwi mnie, ze okienko do uploadu pozwoliło wybrać katalog zamiast pliku... bo nie powinno :) Chyba, że ręcznie zmodyfikowałeś w polu z adresem pliku zawartosć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi