Nobody Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Znalazłem Cię na Demotywatorach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Dam Ci link do tego, jest darmowe, poczytaj sobie: http://zlotniki.pl/~beata-syrokowska/puazo...nfidence_PL.pdf Początki to chodzenie z zegarkiem w ręku i pytanie o godzine, później coraz trudniej.. Poczytaj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 68 użytkownik(ów) przegląda ten temat (59 gości i 0 anonimowych użytkowników) 9 Użytkownicy: Grabarz, Misiek999, Saus, Osiem, Japanstache, szpaq99, Cora Wind, autsajder, Ddusia94 C-C-C-C-C-Combo Breaker!!! Cora, przestań już wdupcać te syfy i zacznij żyć, chłopie. PS. Już 73 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 :OOO Się tak dziwie co co chwile do mnie piszą tak xd Przepraszam, czy jakiś administrator mógłby wprowadzić cenzure w nazwie tematu? ;/ Nie chcę blokady a niestety nie wiem jak to się robi. Dziękuję. Już nie chce wdupiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 @Ziutt Ty się cieszysz/żartujesz a ja w każdej chwili mogę to zrobić.. nie wiesz jak to jest mieć coś z psychiką to nie gadaj... Nie wiem co to jest.. Raczej wątpie... Okres dojrzewania kończy się w wieku 16 lat a ja za kilkanaście dni je ukończe.. Nie wiem... Może dość silna depresja... LOL? Co to za bzdury, człowiek dojrzewa nawet do 22 roku życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Człowiek dojrzewa całe życie :) .. ... a pozniej usycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 ... a pozniej usycha. Zaraz zaraz, a gdzie moja woda? EDIT: 15 Użytkownicy: Farkraj, GMcliker, progio!, Japanstache, Grabarz, Nobody, pablo1517, Cora Wind, PhoenixPL, AntY, Ziutt, autsajder, Marmot, Osiem, LolikZabijaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 znajdź sobię jakąś fajną sektę :) polecam ToS lub CHoS. Może by ci poprawili psychikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Ale usycha szybciej przez różne gówna czyt. używki. Ściągnij sobie WoW'a lub inną gierke competitive i ownuj ludzi, ostro rozładowuje xD lub idź uprawiać sport xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 zawsze moge zapłodnić tfojom starą i będziesz to przeżywać 2 raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Reggae mi poprawia nastrój zawsze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 usychanie przez gówna polecenie WoW'a Wybierz jedną radę Pablo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 zawsze moge zapłodnić tfojom starą i będziesz to przeżywać 2 raz... gobin is owning! A tak w ogóle to chciałbym użyć w tym temacie mojego ulubionego ostatnio "ryboblin, troche rybo troche boblin" ale nie mam pomyslu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 weźcie niech ktoś go da na /b/ xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 LOL SO RANDOM FARKRAJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Drogie dzieci, jak wynika z morału tej bajki NIE NALEŻY brać żadnych narkotyków, psychodelików itp. Oto koniec dzisiejszego programu pod tytułem "Dobra porada Grzegorza Parada". <napisy końcowe, po reklamach Wiadomości> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Ide kimać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Bez dziewczyn wszystko byłoby straszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 @Wojzi Jestem dalej niż na Słowacji. I pojechałem pracować, a nie szukać żony. Poza tym czuję obrzydzenie do kobiet i ludzi ogólnie. Nie wiem, czy jest sens szukać samicy psa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Paqoo wyjechał do Norwegii, nie męcz go już tym. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Chciałem, żeby Cora poczytał także opinie ludzi światowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nie pomagasz Mu. @EDIT: Ja też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam w Demonic Confidence(demoniczna wiara)! EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Będe brał Cie Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Znam to też tak miałem do puki nie wziołem sie w garść muj ojciec pije a ja chce zostać informatykiem choć mi muwi że guwno ze mnie bedzie ja mam mocną psyche wiec nie wiem jak to jest ale pomyśl tyle żeczy możesz jeszcze zdziałać masz mażenia spełniaj je chociasz sie staraj i nie słuchaj tych .... Żebyś skakał tylko ciesz sie życiem a nie z nim walcz. ort., Warn +1 gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 a ty idź do szkoły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Znam to też tak miałem do puki nie wziołem sie w garść muj ojciec pije a ja chce zostać informatykiem choć mi muwi że guwno ze mnie bedzie ja mam mocną psyche wiec nie wiem jak to jest ale pomyśl tyle żeczy możesz jeszcze zdziałać masz mażenia spełniaj je chociasz sie staraj i nie słuchaj tych .... Żebyś skakał tylko ciesz sie życiem a nie z nim walcz. to tak smutne, że twoje gry będą miały u mnie gwiazdkę wyżej ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 A Nikas oczywiście jako jedyny nie rozumie o co chodzi w temacie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 rozumiem bo przeczytałem cały! ĆpunaŁind chce nas koniecznie poinformować o jego problemach,a 1/4 gmclanu doradza mu popełnienie samobójstwa :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 No i teraz skoczy, a ty będziesz odpowiedzialność ponosił nikas, twoje słowa przelały czarę goryczy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi