Hipeq Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam;) Potrzebuję grafiki z torem samochodowym widok z góry (1350x800 lub podobny rozmiar). Chodzi mi o tor z zakrętami (może być dużo) i żeby była trawka na około niego lub coś innego ;) Dziękuję i pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Zacząłem robić , kiedy tego tematu nie było... i nie ma dobrych rozmiarów :( Ta rozdzielczość nie jest trochę dziwna? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipeq Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Zacząłem robić , kiedy tego tematu nie było... i nie ma dobrych rozmiarów :( Ta rozdzielczość nie jest trochę dziwna? :o Ta grafika troche taka hmmm... :( Roździelczość jest dobra ;) Postarasz się bardziej, ale i tak dziękuję za chęci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Może powiedz dlaczego jest zła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipeq Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Może powiedz dlaczego jest zła ? Zdaje mi się że jest zrobione w PAINTCIE i tor jest nierówny ;) Ktoś postara się bardziej?? ;) Dziękuję i Pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Przecież tor powinien być nie równy chyba, że chodzi o asfalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipeq Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Chodzi mi o asfalt;) a chodzi mi o taki tor taki jak F1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Zrób sobie patcha i zrób żeby tego patcha obrysowała tekstura asfaltu. Nic prostszego D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżamper Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Chyba patha, patchować to sobie możesz gotową grę... No i żebyś nie mylił człowieka to tą ścieżkę to w jakimś programie graficznym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Oto i on: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipeq Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Chyba patha, patchować to sobie możesz gotową grę... No i żebyś nie mylił człowieka to tą ścieżkę to w jakimś programie graficznym... Stary jesteś wielki ;) Mogę go troche zmodernizować?? Dzięki i Pozdraiwam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżamper Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 O, dziękuję, że jestem wielki. pomimo iż nic nie zrobiłem :D Patrz jaki post cytujesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Stary jesteś wielki ;) Mogę go troche zmodernizować?? Dzięki i Pozdraiwam;) Spoko, miło mi, że mogłem Ci pomóc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipeq Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Spoko, miło mi, że mogłem Ci pomóc! a da się zrobić tak żeby się nie dało wyjeżdżać na trawke i na szare pole?? Pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Zrób jakiś niewidzialny obiekt lub wytnij tę trawę i zrób ją jako obiekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipeq Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Zrób jakiś niewidzialny obiekt lub wytnij tę trawę i zrób ją jako obiekt :) ale nie wiem jak wyciąć tą trawe idealnie do toru?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jak masz Photoshopa lub gimpa użyj różdżki :) Gimp jest darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipeq Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jak masz Photoshopa lub gimpa użyj różdżki :) Gimp jest darmowy. No mam Gipma, włączam i co dalej (otwozyć ten tor) i co dalej???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Masz tutaj wycięty tor : Tylko musisz sobie wymazać tam w środku te kropki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipeq Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No dzięki, ale mi chodzi o to zielone ze środka i to szare na około, chodzi o to zeby po prostu toru nie było, a zielone i szare było ;) Zrobisz mi to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Czy chodzi ci o to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipeq Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Dzięki;) To jest moja gra: http://www.sendspace.pl/file/d6e0e9409a9bf71daefb434 I gdybyś mógł to zrób tak żeby się nie dało wyjeżdżać na trawe i na szare pole ok?? Dzięki Ci bardzo za chęci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi