Marmot Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Opowiem Wam historie Tibii z roku 1955: Był sobie Adolf Hitler.Chciał popatrzyć na nowe wynalazki i znalazł 5-tonowego kompa.Tak mu się spodobał, że postanowił napisać w BrainFucku gre MMORPG.I tak powstała Tibia. Kilka lat później szatan zapił/zabił Adolfa, bo szatan chciał być wladcą.Szatan patrzył które rzeczy ukraść Hitlerowi i znalazł kod żródłowy Tibii.Szatan przepisał Tibię na język C--0xBrainfuck2000. Sprzedwał w piekle Tibie za 66,6 złota szatańskiego.Siedem lat później(był rok 1955) sprzedał już 666666666 egzemplarzy.Chciał zarobić więcej to przeleciał (się) do Mgławicy Andromedy, z której nie wrócił, a w domu została kopia Tibii.Ktoś(Ktoś to jego imię) zauważył, że dom szatana jest pusty, więc ukradł kod źródłowy i sprzedawał open-source Tibie.Sytuacja się powtarzała bardzo dużo razy, tylko z innymi osobami, i ciągneła się do teraz. KONIEC , a teraz dzieci idźcie spać. Hm... yyy... eee... ...co ;p ? Artykułu z Nonsensopedii to tym nie pobijesz :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 To tibie się kupuje ? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 http://i31.tinypic.com/2nl9vf5.jpg A to co? Wystarczy oderwac sie od polaczkow i gadac z normalnymi ludzmi, a Tibia staje sie fajna. PS. Takich osob 20+ i dziewczyn i chlopakow sa setki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 No tak, ale czy przynajmniej dla różnych macierzy A można uzyskać takie same macierze wartości osobliwych S, macierze ortogonalne U i V mogą być różne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Fallord, to, że gram w to, to nei znaczy, że jestem jakimś fanbojem czy innym fallordem -.- Ty się po prostu mnie czepiasz, setki tysięcy ludzi w to gra i nie narzeka. Tylko jeden ty musisz. I to akurat na mnie... Bronię Tibii? Raczej nie. Więcej jest innych i TAKICH SAMYCH postów w tym temacie. A t ysię akurat mnie uczepiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Ten up-date zmienił że się mało traci przy dedzie, tanie są już aole dla mniejszego lvlu więc się eq nie traci, a PK RZĄDZI(jak się ma kumpli) Ranmus może napisał tu jeden mądry post (nie licząc moich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Przeczytaj moją historyj(k)e, a się dowiesz że Tibia to dzieło szatana!TIBIA TO ZUO. Dlatego mój post też jest "mondry", bo uczy, że TIBIA TO ZUO SZATANA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 @kasa: Co z tego, że gra w to setki tysięcy ludzi ? Nie oceniam ich, bo nie piszą na tym forum postów. Przyczepiłem się ciebie, bo jakoś najwięcej postów masz o tibii, grasz w to długo, bronisz jej i jej społeczeństwa. Spójrz w lustro i odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 @kasa: Co z tego, że gra w to setki tysięcy ludzi ? Nie oceniam ich, bo nie piszą na tym forum postów. Przyczepiłem się ciebie, bo jakoś najwięcej postów masz o tibii, grasz w to długo, bronisz jej i jej społeczeństwa. Spójrz w lustro i odpowiedz. Skąd wiesz, że gram w to długo? Idź i się przyczep do TuxMana, nie do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Za czasów kasy w to grałeś(czyt -> dawno -> do dziś), więc daj na luz i sprawdź swoje posty. btw -> https://forum.gmclan.org/index.php?showuser=3078 jesteś żałosny. edit1: Nie zaszkodzi także zapoznać się z definicją noob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 @Fallord: showuser=0 pokazuje osobę aktualnie zalogowaną w przeglądarce, z której się korzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Nie oceniam ich, bo nie piszą na tym forum postów.No akurat tu się mylisz, bo parę znanych gmclanowiczów gra w Tibię lub jest z nią związanych, m.in. ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Ranmus związał się z Tibią. Gdzie braliście ślub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 (edytowane) Za czasów kasy w to grałeś(czyt -> dawno -> do dziś), więc daj na luz i sprawdź swoje posty. btw -> https://forum.gmclan.org/index.php?showuser=3078 jesteś żałosny. edit1: Nie zaszkodzi także zapoznać się z definicją noob. No akurat tu się mylisz, bo parę znanych gmclanowiczów gra w Tibię lub jest z nią związanych, m.in. ja. A teraz wyp######## z tego forum. =) Edytowane 18 Lipca 2009 przez Mimek Wulgaryzm. Warn +1. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Okażę się zaraz, że cały gmclan gra w Tibię :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Teraz wam coś pokażę: Zarejestrowałem się, zagrałem, przeszedłem trening, kupiłem sobie broń i poszedłem na szczury. Spotkałem gościa. Głupiego gościa. Oto 13minut rozmowy z kolesiem który wyraźnie mnie z kimś mylił: http://wklej.org/id/122834/ WCHODZIĆ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ Chyba się połapiecie kto jest kim. Lub też ja nie zakumałem :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Obydwoje straszne buce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Jak widzę takie teksty i pomyślę, że ktoś siedzi tam po drugiej stronie i to pisze .... zastanawiam się jaki jest w realu :P A potem jakich ma kolegów, jak się odnosi do nowo spotkanych ludzi itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Teraz wam coś pokażę: Zarejestrowałem się, zagrałem, przeszedłem trening, kupiłem sobie broń i poszedłem na szczury. Spotkałem gościa. Głupiego gościa. Oto 13minut rozmowy z kolesiem który wyraźnie mnie z kimś mylił: http://wklej.org/id/122834/ WCHODZIĆ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ Chyba się połapiecie kto jest kim. Lub też ja nie zakumałem :[ Jest coś takiego jak "Ignore" o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Tibia bylaby gra wspaniala gdyby wprowadzic potrzebe weryfikacji konta , np. wysylajac jakies CV czy cos ^^ i na biezaca monitorowac graczy . Bo Tibia sux tylko przez to jakich ma graczy i jaka opinie sobie wyrobila ..tak samo jak w Anglii , w Tibii mozna sie tylko wstydzic bedac polakiem ^ ^ amen. Tibia ma jakis tam klimat i ciekawy system walki ^^ GML Tibia SuX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Jak widzę takie teksty i pomyślę, że ktoś siedzi tam po drugiej stronie i to pisze .... zastanawiam się jaki jest w realu :P A potem jakich ma kolegów, jak się odnosi do nowo spotkanych ludzi itd. To zazwyczaj są nołlajfy, dresy, albo fani Hemp Gru :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 To zazwyczaj są nołlajfy, dresy, albo fani Hemp Gru :thumbsup: Albo Teda i Peji i Hipa Hapu i super hipa hapu rapu hapu :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Najgorszym noobem świata jesteś ty Ghost, napij się mleka bo się zagotujesz. Mnie od Tibii tylko grafa odrzuca, i tak wolę GW i WYD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Mi się grafa w Tibii podoba :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Mnie od Tibii tylko grafa odrzuca Następny noob który patrzy na grafikę :mellow: ... (I tak Ci pewnie Tibia ledwo chodzi na kompie :crying: :crying: :crying: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Najgorszym noobem świata jesteś ty Ghost Makary, to jest tylko taki "bajer", każdy widzi siebie jak na to kliknie( chyba, że o tym wiesz i ironizujesz :P ale kilka osób już się nabrało ). Grałem trochę w tibie kilka lat temu i w sumie tak dużo denerwujących ludzi nie spotkałem. Przestałem grać, bo mnie zwykle znudziła ( jak większość gier tego typu ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Jak ktoś chce grać w Tibię niech gra... jak ktoś chce pisać an gmclanie niech pisze, a jak nie chce niech nie pisze, tylko nie rozumiem czemu tu się śmiejecie z tej gry, zobaczcie grafikę csa i na bugi...(jak ktoś nie grał to przez niektóre ściany możne strzelać :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 jak ktoś nie grał to przez niektóre ściany możne strzelać Ale to chyba specjalnie tak jest zrobione, żeby zwiększyć realizm. (Że niby kule robią dziury w drewnianej ścianie i przelatują.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Misiek, dobrze o tym wiem, umiem linki czytać. To że mnie grafa nie podoba to nie znaczy że patrzę tylko na nią. Szukałem też innych aspektów gry, które mogły by mnie przyciągnąć do tej gry...i jedyne co znalazłem to to że jest za darmo, śmiga na każdym złomie i istnieje wersja komórkowa. Więc drogi Younzie proszę nie nazywaj mnie noobem jeśli nie wiesz co to znaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Gdzie szukałeś????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi