Crackkk-GM Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Dobrze nie wiem do czego te API. ;sNp tworzysz grę, i chcesz mieć lobby, możesz użyć gotowego api, lub sam sobie napisać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Crack, ze strony Kofela to był sarkazm.. :P on wie do czego to API, tylko się chciał przyczepić, nie wiadomo w jakim celu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Bo jak Kofel się nie przyczepi, to Murzyna wybiorą na Papieża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ja zrozumiałem to tak, jakby on wiedział co to API, ale nie wiedział po co je robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 o lol, ale mi chodzi CZEGO te API ma być. omg :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 dla xenonowych kontrolek, o (tak, z DLLki, bo wiem że dążysz do tego by udowodnić, iż nie wiem po co sie API tworzy :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Nie dążę do tego, po prostu nie napisałeś, czy to takie trudne zrozumieć jeden post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 widać trudne :D dobra, olać to już, kończymy offtop Panowie, to jest topic o GUI Nobody'ego a nie o wywodach na temat API ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi