Piczer Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Podczas tworzenia frameworka natknąłem się na niespodziewany błąd. Wszystko dobrze działało, dopóki (chyba) zacząłem modyfikować kod: core/init.php <?php class init { public static function initialize() { set_include_path( get_include_path().PATH_SEPARATOR.'core' ); set_include_path( get_include_path().PATH_SEPARATOR.'core/lib' ); } } function __autoload( $ClassName ) { require_once( "{$ClassName}.php" ); } define( 'CORE', 'core/' ); define( 'APP', 'app/' ); ?> Jak próbowałem uruchomić katalog z frameworkiem, wyświetliła się strona z błędem Przerwane połączenie Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony. Połączenie sieciowe zostało przerwane podczas negocjacji. Spróbuj ponownie. W dodatku pozostałe katalogi działają, tylko nie ten. Jak próbuję wczytać plik index.php to mi go szuka na www.localhost.com :| Posiadam WAMP server. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 daj logi z apacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 albo error_reporting(E_ALL); - miałem coś podobnego ostatnio z GMC, nie ładowało strony a po prostu brakowało gdzieś średnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ale ty Gnysek jesteś błyskotliwy, jak mu się pokażą błędy skoro on ma requesta nie dokończonego lub mu apache świruje lub what eva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Chciałem dodać, że błąd jest tylko wtedy, gdy core/ jest zauploadowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 'core' na 'core/' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 nadal nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi