Ra3l Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Edit: Grafika taka "komiksowa" bardzo mi się podoba. :) (poprawione) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Grafika bardzo mi se taka "komiksowa" bardzo fajna :) I jak tu Cie zrozumiec ? :D Co do grafiki to jedno mozna powiiedziec :D Stylowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 http://zapodaj.net/3abf97ce7eee.png.html Taki bug :D A co do gry, poleceam Fullscreen i będzie supcio A i można spaść poza plansze PS: Jak zrobiłeś te platformy ? Wyślesz mi engine platform ? Bo chciałem aka ice tower zrobić ale nikt mi niepotrafił pomóc ze zrobieniem platform przeskakiwanych od dołu @E mógłbym się dowiedzieć dlaczego ktoś zaraportował ? Nie odświeżaj starych tematów. Jakimś cudem dotarły aż dwa raporty! Ostrzeżenie - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 mógłbym się dowiedzieć dlaczego ktoś zaraportował ? Nekrofilia, tudzież zamiłowanie do archeologii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi