Lidzet Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Jak zrobić jakieś dziesięć animacji w edytorach GM-a? Jak robię np ludzika i zaznaczam go kwadratem i daje kopiuj, potem w następnym oknie w klej muszę go ustawić idealnie tak samo ja tam ten wymazać mu nogi zrobić bardziej rzoszeżone. Jest łatwiejszy sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 nacisnąć po prostu kopiuj/wklej i nie musisz ustawiać. Reszta bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Jak masz okno animacji, to dajesz KOPIUJ w okienku w podręcznym panelu, a potem dajesz wklej na innym. Nie wiem czy o to chodziło, ale nie zrozumiałem dobrze pytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 W okienku gdzie masz kilka sprite'ów kopiujesz i wklejasz, kopiuje się od razu z tłem, więc nie ma nic więcej do ustawiania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi