Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Tytuł: Scarlet Warrior Crusade Gatunek: bijatyko-napadanie Opis: Od dłuższego czasu nasza grupa robi grę o nazwie Scarlet Warrior Crusade. Jest to gra o rycerzach walczących w krucjatach w formie bijatyki. W grze dostępne będzie kilka postaci rycerzy i "niewiernych", a każda posiada po kilka ciosów specjalnych. Postacie będą odgrywane przez prawdziwe osoby przebrane w stroje z tamtego okresu. Na razie planujemy tylko splitscreena, muli przez sieć będzie w zależności od ilości zainteresowanych grą osób. Autorzy: Programowanie: Łukasz Kania, Witold Więcławski Fabuła: Piotr Krogulec, globi Grafika: Piotr Krogulec Muzyka: różne blackmetalowe piosenki wydane jako CC Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/5753/Scarle...riorCrusade.jpg (jest to na razie prototyp, więc występuje tylko "postać" deski do prasowania i statyczna postać Roba Zombiego do testowania specjalnych kombosów, na razie niektóre elementy gry pochodzą z różnych nielicencjonowanych źródeł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Gra będzie polsko czy anglojęzyczna? Gratz projektu. pozdr B4gn0z0r. edit: oh nie spojrzałem na screen :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Gra będzie polsko czy anglojęzyczna? Gratz projektu. pozdr B4gn0z0r. edit: oh nie spojrzałem na screen :< Screen nie ma nic do rzeczy. Będzie w obu językach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Gra zapowiada się dosyć ciekawie. Chociaż po opisie i jednym screenie dużo nie widać. Jedyne co mogę powiedzieć to: Powodzenia w projekcie !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Trudno coś powiedzieć, ale mam przeczucie, że to może być coś bardzo dobrego. Życzę wytrwania do wydania pełnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 tak czy inaczej wyglada to jak srednio pozszywany obrazek w photoshopie potraktowany blurem... juz byl tu taki jeden ktory renderowane filmiki przedstawial jako gameplay z gry (co ciekawe rowniez z bijatyki). pozatym co do krucjat ma deska do prasowania i gosc z gitara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Wiadomo, #halpowicze szaleją. Zamykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi