XxMichałxX Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 mam problem bo władcy pierscieni bitwa o śródziemie zainstalowałem i mi pisze ze mam włozyc prawidlowa plyte dvd a jest, to co robic? w necie bylo ze zainstalowac najnowsze firmware odtwarzacza bo samsunga dvd zawsze ma jakies problemy czy cos a jeszcze gdzie indziej byl podany crack ze wrzucic go do folderu z gra ale w nim wyskakiwal jakis blad ze jakiegos dll-a nie ma. co robic? mysle raczej ze z tym firmware, ale gdzie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 najpierw pytanie- oryginał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Jak mu pisze, że nie ta płyta to na pewno nie -_- Jeszcze jak cracka ściągał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Kup oryginał i zainstaluj, powinno pójść bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 nie kupuj bo gra nie warta 50 zł... nie ściągaj też bo lepiej spiracić sobie BotME II, jest tyle dużo lepszych strategi w tanich seriach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi