OsamodasxD Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 czy ktos wie jaksie nazywa taki uchwyt i gdzie to mozna kupic? szukam tego od tygodnia a jest mi bardzo potrzebne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Może inny rodzaj sprężyny :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 czemu po prostu nie użyć coś śrubo podobnego? harmonijkowy podnośnik btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 mi nie chodzi o podnosnik tylko o uchwyt ;D to co mi dales to jakies do fabryk potrzebne^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 a co, chcesz zrobić kreskówkową rękawice do walenia w łeb? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 na odpuście albo w sklepie z zabawkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 było w kaczorze donaldzie serio ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 skad wiedziales xD wlasnie chce sobie taka zrobic ^^ kurde nie wiecie jak sie to nazywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Kreskówkowa rękawica do walenia w łeb... Czlowieku, zrob wszystko sam, bo doszycie rekawicy do juz gotowego uzadzenia nie daje zbyt duzo zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 było w kaczorze donaldzie serio ! Mam to gdzieś jeszcze... Pamiętam, że budziłem tym brata. Zawsze bezpieczniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi