Newman Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Tytuł: Władcy Trupów Gatunek: Gra Akcji / Platformówka Opis: "Władcy Trupów" to mój pierwszy projekt który mogę nazwać grą. Jest w dużym stopniu zrobiony, i o ile się postaram to go skończę prędzej niż później. Fabuły zbytnio nie chcę zdradzać, ponieważ będzie ona odkrywana wraz z grą. "Władcy Trupów" będą typową grą akcji z elementami platformówki. Będzie dużo strzelania, skakania i oczywiście masa trupów. Projekt ten tworzę z myślą o starych dobrych tytułach na NES'a więc nie zabraknie dobrej muzyki, ładnej grafiki, i kooperacji z drugim graczem. Autorzy: Programowanie: Paweł (Newman) Naumowicz Fabuła: Paweł (Newman) Naumowicz Grafika: Paweł (Newman) Naumowicz Muzyka: Marcin (Kokon) Wiercioch Screeny: Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=840vYUNpbxg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Wyglada calkiem ladnie i milo. Jak sam rysujesz grafiki to gratulacje i powodzenia, bo wyglada na to ze bedzie z tego jakas ladna i przyjemna platformowka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ładnie się zapowiada :) Mam nadzieję, że szybko skończysz tę grę. Jednak szkoda, ze nie zdradziłeś fabuły :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Już jakiś czas temu widziałem zapowiedź na twoim blogu, widzę, że projekt zmierza do końca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ooooo, będzie na co czekać ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 po gameplay'u aż chce się zagrać :) Szybka rozgrywka i ładna grafika. Pozostaje jak narazie tylko czekać na demo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi