Farkraj Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 lol tym edytorem można zrobić misje zaprogramowane jak te już zrobione w grze... próbowałem się w to bawić ale za bardzo namieszałem w plikach i niemogę się odnaleźć w tym teraz, keidy indziej ponowie próby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Dlatego on się pyta, w czym może otworzyć tutorial, buce, bo chce się dowiedzieć jak zrobić AI. Poxi, otwórz notatnikiem albo virtualdubem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 moge dac link do tutorialu: Tutorial do modowania H&D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 LOL DANKE, dokladniei ten sam tutek uzywam. TYLKO KURDE MI SIE HEX EDITOR WLACZA GDY KLIKAM NA .dta y : ((( E - Dobra poradzilem sobie pupcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 ŚMIESZNY FAKT nie da się hostować map fanowskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 ŚMIESZNIEJSZY FAKT da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 NAJŚMIESZNIEJSZY FAKT i tak nie zrobisz mapy fajnej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 EPICKI FAKT zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 EPICKIE FOTO : http://i26.tinypic.com/dmus8o.jpg Flaczek zbugowany, prowadzi wozem na tylnim siedzeniu. Poxi na dachu. A ja siedzę obok flaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Hidden & Hidden ...lol... chyba ci sie cos pomylilo ... po 2].. to nie jest jak CoD... cod to jest fps... h&d to jest tps + fps + ts ... po 3].. skad jestes? mam wrazenie ze nie z Polski skoro piszesz "trodne"... idz do szkoly ;) po 4].. szkoda gadac po 5].. pozdro dla ciebie i twoich rodzicow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Chłopie... mówię serio - wyjdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Hidden & Hidden ...lol... chyba ci sie cos pomylilo ... No, mówiłem mu, żeby zmienił na Hidden & Delicious. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Hidden & Hidden ...lol... chyba ci sie cos pomylilo ... po 2].. to nie jest jak CoD... cod to jest fps... h&d to jest tps + fps + ts ... po 3].. skad jestes? mam wrazenie ze nie z Polski skoro piszesz "trodne"... idz do szkoly smile2.gif po 4].. szkoda gadac po 5].. pozdro dla ciebie i twoich rodzicow smile.gif Naśmiewanie. You do it wrong. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Doszlismy do 3 od konca kampani, i mam ochote skonczyc ta gre : ( Szkoda ze na GMC skonczyl sie szal. If youre stiller and you know it calp your hands! Clap clap! If youre stiller and you know it calp your hands! Clap clap! If youre stiller and you know it, and you really wanna show it... If youre stiller and you know it calp your hands! Clap clap! Oraz profesjonalne prowadzenie autem Flaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 No to znajdź płytkę od Battlefielda 2142, Poxi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Znalazlem, ale nie jest zbyt orginalna, i nie mam konta : 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 to szukajcie jakiejś innej darmowej gry z epickim multi, ot co :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Może coop w Skulltagu ;> ? Zawsze chciałem przejść Final Dooma TNT na Nightmare, ale samemu sie nie da, w dwóch też nie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Może coop w Skulltagu ;> ? Zawsze chciałem przejść Final Dooma TNT na Nightmare, ale samemu sie nie da, w dwóch też nie :P . Jak obczaję to zgłaszam się :D EDIT: Dobra, na 100% się zgłaszam ^^ yesyesyesyesyesyesyesyesyesyes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 TAKTAKTAKTAKTAKTAKTATAKTAKTAKTAKTAKTAK : D Kocham dooma. Czy mi sie wydaje czy tam nie ma czata? Jesli tak to proponuje skypa, mozna gadac : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Jest czat. A jak chcecie głosowo gadać - na pewno nie ściągnę skypa. Do takich celów są Mumble, Teamspeak czy Ventrillo :P . Ale oczywiście gramy na poziomie Nightmare, bo sie potwory wtedy respawnują a bronie nie :D . Final Doom na Kill Me Plenty jest prawie nie do przejścia, to co dopiero na Nightmare :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 No to jak na razie są już 3 osoby, może by założyć osobny topic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 O, ja chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ale sobie skołujcie skądś Dooma. Jest wciąż w sprzedaży, ale znalezienie go na necie jest proste. Ja niestety linka nie dam :P . I przypominam - fajnie by było zagrać w jakiegoś Final Dooma. Czy to TNT czy Plutonia, wszystko jedno -> one na coopa na trybie nightmare będą idealne. Chyba, że znajdziecie jakiegoś darmowego moda Dooma, który będzie miał na tyle fajne i trudne plansze, że będzie się dobrze na coopie grało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 A może być tryb Invasion? Bo armageddon2v5.pk3 jest świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Wszystko mi jedno prawdę mówiąc ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ja mam wszystkie 4 doomy w doom packu jak kto chce moge wrzucić na jakiś hosting. Wrzucę na uploader gmclanu zaraz EDIT: Znając mój upload dam wam to za jakiś czas :, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Może serious sam 1/2 coop w 8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Grabarz, gdyby to było legalne, to już dawno bym dał linka do paczki ze wszystkimi Doomami. A szukanie nie boli, w Google można po chwili znaleźć, wystarczy umieć szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dooma Microsoft robil czy co : O Dalej chca za te 9 dolarow sprzedawac. Ale mam collectors edition, juz sie bawie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi