Pieter Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Właśnie wykupiliśmy dedykowany serwer CS 1.6 na 16 slotów dla naszego kochanego gmclanu :* (Dzięki sponsorze ;) ty wiesz o kim mowa) Korzystając z okazji, że mamy własne pole do gry, chciał bym od razu zacząć organizować klan, tak jest! oficjalny klan portalu GMC, ale o tym za chwilę. Dane serwera na którym można grać: IP:PORT: s7.clanserver.pl:27050 Uwaga! Tylko Steam! Nie popieramy piractwa! GMCLAN Klan ;p Masz konto steam? Wykupionego cs'a 1.6? Chcesz dołączyć do nas, pierwszego oficjalnego klanu GMC? Masz okazje! Dobra koniec tego telemarketu... Zbieram ekipę, potrzebuje ludzi dyspozycyjnych, zaangażowanych i chętnych do brania udziału w ESL, klanówkach, prostych sparingach, mixach i po prostu do gry na naszym serwerze ;) rekrutacje prowadzę osobiście, każda osoba która chce dołączyć musi zagrać ze mną do 5 na mapie którą wybiorę, i mapie którą wybierze sama. Jeżeli okażesz się warty (od razu mówię, nie oceniam statystyki tylko styl gry) dostaniesz wiadomość zwrotną, że przeszedłeś eliminacje. Jakie eliminacje pewnie pytasz... ano, urządzimy sobie turniej! TAK! Turniej o miejsce w teamie oraz nagrody, pieniężne oczywiście. Nagrody miejscami: 1. Członkostwo w GMCTeam + Admin na serverze + Klucz do GM 8.0! 2. Członkostwo w GMCTeam + Admin na serverze + pocieszenie mentalne. 3. Członkostwo w GMCTeam + Admin na serverze. 4. Członkostwo w GMCTeam. (o adminie pomyślimy). Turniej rozpocznie się jak tylko wystarczająco wiele osób przejdzie eliminacje (choć myślę, że nie są potrzebne, to wole nie ryzykować). Jeżeli masz zamiar grać tylko dla darmowego klucza, to zapomnij ;) klucz to tylko dodatek. W przyszłości będziemy myśleć o koszulkach, kluczach i innych bajerach dla drużyny. Może wydaje wam się, że lekko przesadzam, ale mam już lekkie doświadczenie w prowadzeniu, trenowaniu i organizowaniu takich właśnie klanów. Na zgłoszenia czekam na steam pod ID: Talibek Zapraszam, tych mocnych jak i tych słabych ;) każdy może dać sobie szansę. Kolejna uwaga: Żadnego wyzywania, lamienia, przeklinania! TRZYMAJMY POZIOM :) Lista osób zgłoszonych do eliminacji: Hanjuso Vianom Luksor PhoenixPL Osoby w rozgrywkach (pozytywnie przeszły eliminacje): Fallord Klan pod patronatem i zezwoleniem administracji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Kurde zmuszacie mnie do uzbierania kasy : 3 Zbieram na Orange Boxa, ale chyba kupie full Valve pack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 szkoda ze mam non-steam ; c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Poxipol, tak trzymaj, bo te pudełko to nie byle jakie pudełko, tylko pomarańczowe pudełko i warto dołączyć do grona pomarańczowych podełek. @topic Szkoda, że nie mam csa, bo taki kluczyk by się sprzedał na allegro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Dobrze, ale proszę o nie flamowanie i offtopowanie w tym temacie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ja się zapisuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Nie mam pewności że mógłbym grać, bo brat rejestrował HL2 i on by musiał hasło zmienić żebym ja mógł sobie to ze steama ściągnąć i grać. Jak pamięta to pewnie też się zapiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Nie wydaje ci się że admina powinni mieć zaufane osoby ? A nie noobek wygra pierwsze miejsce, i zbanuje wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Cóż, jeżeli tylko wygrasz ze mną uczciwie ;) wątpię, byś był nubkiem, ale gdyby rzeczywiście taki źle się sprawował, to po prostu usunie się mu adma i z głowy. Zapraszam na serwer ;) pogramy sobie trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Moje dobre wyniki na nie byle jakich serwerach NS :) : W planach mam zakup cs'a steam , wiec jesli tylko go bede mial to pogram z Wami na serwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 obydwa śmierdzą mi cheatami ;) ale to moje skromne zdanie, bo mogło się zdarzyć akurat, że trafiłeś na takie lamki ;p Jak tylko kupisz CS'a to daj znać =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 NS - mega lamusy. rly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 To są serwery NS/S , wiec gracze to nie tylko n000bki. Pieter wybacz ale to , ze mam ns'a nie znaczy ze nie mam skilla :) Admin byl online jbc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 nie mówię o NS ;p tylko to 18:1 mnie martwi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 I'm in it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ehhh, przykro mi ale nie będę mógł zagrać na steamowym, bo nie ma tego w zestawie z Half - Life 2 który tylko mam kupiony... za to mam tego Sourca ale i tak wolę 1.6. Niby ściągłem z neta csa steam ale po instalacji w steamie pisze że trzeba kupić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 No na tym polega cała filozofia steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Tylko mnie się wydawało, że to jest dołączone wraz z Half - Lifem 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 18 : 1 Zlapalem skilla dzis rano :D Przed sek mialem 16:3 , szczerze to nie sa najlepsze staty :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Kur.. Pablo - ja dzisiaj miałem staty 22:2 ale to nie o to chodzi jezu. Ja mogę grać na botach mieć staty rzędu 60:0 ale to nic nie udowadnia. Kup steama i chodź z nami zagrać bo mi się jakoś wierzyć nie chce w te pro bo fajne staty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Kup steama ;) weź udział w rozgrywkach i wygraj klucz do gm 8.0 =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Pietrze, powiem tyle: Zwaliłeś serwer :). Przez cały okres trwania mapy nie mogłem się w ogóle ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Fajnie że powstał serwer Gmclanu i są organizowane jakieś konkursy, ale moglibyście dodać możliwość poruszania się postacią, bo tak to trochę nudno się gra... Pozdrawiam! :) Możecie mnie też dopisać? Może najlepszy nie jestem ale spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Pietrze, powiem tyle: Zwaliłeś serwer :). Przez cały okres trwania mapy nie mogłem się w ogóle ruszyć. ah tak.. już wiem co jest grane... plugin on knive moda zwariował ;) już naprawione. Jestem na serverze jeżeli ktoś chce zagrać ;) Przydała by się też reklama, może jakiś news, że jest oficjalny server gmclanu ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ah tak.. już wiem co jest grane... plugin on knive moda zwariował ;) już naprawione. Jestem na serverze jeżeli ktoś chce zagrać ;) Przydała by się też reklama, może jakiś news, że jest oficjalny server gmclanu ;>? Jeszcze jedna rzecz - niepotrzebnie są dwa pluginy na mapę. Wywal jeden ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 sie znaczy, o którym mówisz ;>? podwójne głosowanie? tia... zaraz się usunie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 No cóż co do samego serwera to lepiej wywalić te boty ze specta, które i tak nie grają i dać 24/7 HLTV, bo jest 15 slotów także 7v7 + hltv. Co do klanu mogę spróbować, ale ostatnio mało grałem więc jak coś to xfire albo steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 właściwie to jest 16 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja się zgłaszam ale muszę se załatwić cs 1.6 steamowy, bo mam non-steam ;( No chyba że tak też się da :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie da się. Musisz mieć steamowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi