adrianpl Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Tytuł: 60 Sekund do Śmierci Gatunek: Akcje TOP-Down (pierwsza gra na GM8.0) Opis: Jesteś w BOA i achmed martwy terrorysta podkłada bomby w wysokim budynku. twoj cel rozbrój je w 60 od początku misji rozbrój wszystkie. Download: POCZEKAJ CIE 2dni Rozmiar pliku: GM7:6,9MB GM8:5,8MB Autorzy: Programowanie: adrianpl (lukesjaloker) Fabuła: adrianpl (lukesjaloker) Grafika: adrianpl (lukesjaloker) Muzyka: adrianpl (lukesjaloker) i z Wolf:ET Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 człowieku po co dajesz 2 wersje? Chyba nie wiesz co to beta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 różnią się trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Opis: Jesteś w BOA i achmed martwy terrorysta podkłada bomby w wysokim budynku. twoj cel rozbrój je w 60 od początku misji rozbrój wszystkie. Jest na to jakis translator? :/ Screeny odstraszają ale ściągam żeby ocenić, nie mogłeś dać na uploader? Długo się ściąga z limitem 30kb/s... Obie wersje: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Create Event for object oNewsy: Trying to execute non-existing file. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 dll zapominełem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ja bym zaktualizował autorów, szczególnie przy programowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 lol, poczekajcie dwa dni na link, ty człowieku zastanów się nad swoją egzystencją zamiast dawać tu jakieś durne gry, ocenie i dam w edicie jak będzie się dało <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Download: POCZEKAJ CIE 2dni To mnie rozwaliło . Z tytułu myślałem że coś lepsze będzie ale widze ze to raczej shit . achmed martwy terrorysta podkłada bomby w wysokim budynku Nie da rady , ma już te swoje 72 czy ileś dziwic :jezor: pozatym nie ma nóg ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Kolejna prowokacja ? Poczekajcie 2 dni ? wut ? Za takie coś według mnie powinien ci się należeć ban ale to już admini / modzi powinni załatwić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ej, ale download był lecz autor zapomniał dlla włożyć i skasował grę. 2 dni? OMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Zamykam bo to jakiś śmiech na sali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi