Misiek999 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja chciałem iść w liceum na mat-inf ale się rozmyśliłem jak zobaczyłem treść książki. Niby jest tam algorytmika ale tylko jeden rozdział i to dla raczkujących w tym temacie, a tak to bazy danych, exel. Już wolę iść na mat-fiz niż na łatwiznę :P, a po drugie słyszałem że oni tam więcej grają w countera niż się uczą z infy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 A ja polazłem na technika informatyka ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Co tak wszyscy GMclanowicze ida na informatyke? Architektura i mechanika jest o wiele ciekawsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ja tam szczerze polecam studia filozoficzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Co tak wszyscy GMclanowicze ida na informatyke? Architektura i mechanika jest o wiele ciekawsza. Masz właśnie w tej chwili okazję zaobserwować jak powstaje nowe pokolenie nauczycieli informatyki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Co tak wszyscy GMclanowicze ida na informatyke? Architektura i mechanika jest o wiele ciekawsza. Bo bedziemy mogli w przyszłości dostawać kasę za patrzenie jak dzieci grają w CS-a >:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Co tak wszyscy GMclanowicze ida na informatyke? Kulturoznawstwo i historia sztuki jest o wiele ciekawsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ale z tego co wiem finał daje automatycznie 100% z matury z infy. A to już jest fajny papierek. Do podtarcia dupy. Co do samej matury z INF jest głupia, w roku gdy ja zdawałem na próbnej babka powiedziała, że w Polsce nikt nie miał jeszcze więcej niż 78% - ja miałem na próbnej 60% (na finalnej chyba 11%). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dionizy Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Cytat p. mgr Agnieszki Chwazik "Uniwersytet Gdański otrzymał dofinansowanie na kształcenie studentów w ramach tzw. kierunków zamawianych! To oznacza, że najlepsi kandydaci, którzy dostaną się na jeden z 6 kierunków: biotechnologia, chemia, fizyka, informatyka, ochrona środowiska, matematyka, otrzymają 1000 złotych stypendium miesięcznie." Więc konkluzja idąc na studia przemyślcie kierunki zamawiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 natomiast mój kolega zajął drugie miejsce w krajowym konkursie na najlepszego Technika Elektronika i miał przepustkę na wszystkie uczelnie w krajuKoleżanka była czwarta w centralce olimpiady z historii muzyki (sic) i dostała taką samą przepustkę. Poszła na matematykę w UW. XDDD Słuchajcie Ośmia :3 @Dionizy - bleh, najnudniejsze kierunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Taa... no girls -,-" Co do szkoły katolickiej to dziewczyn dużo jest, a klasy małe po 14 osób i bez a, b, c... Ja najpewniej pójdę na jagieloński bo mam najbliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Cytat p. mgr Agnieszki Chwazik "Uniwersytet Gdański otrzymał dofinansowanie na kształcenie studentów w ramach tzw. kierunków zamawianych! To oznacza, że najlepsi kandydaci, którzy dostaną się na jeden z 6 kierunków: biotechnologia, chemia, fizyka, informatyka, ochrona środowiska, matematyka, otrzymają 1000 złotych stypendium miesięcznie." Więc konkluzja idąc na studia przemyślcie kierunki zamawiane. Teraz tak mówią, a na koniec i tak gówno ludzie dostaną. Najpierw miało być dla wszystkich, potem dla najlepszych 30, a teraz dla najlepszych kandydatów. Coraz bardziej zawężają tą listę. Niestety, na studiach różne rzeczy się dzieją. Nam np. mówili, że na pierwszym roku nie ma warunków z przedmiotów, tymczasem niektórzy brali aż po cztery :) Tak więc na uczelni wszystko dynamicznie się zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dionizy Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 gnysek - pieniądze pochodzą ze środków zewnętrznych, więc sądzę, że z postanowień będą musieli się jednak wywiązać. Zobaczymy w praktyce. Ludzix napisał: bleh, najnudniejsze kierunki. to może Neurobiopsychologia ;> jestem w stanie uwierzyć, że ten kierunek nie jest nudny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 A ja sobie na psychiatrę idę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 to może Neurobiopsychologia ;> jestem w stanie uwierzyć, że ten kierunek nie jest nudny :DWoah woah, jak też za to płacą, to robię jako drugi :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dionizy Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 M. nauki i szkolnictwa wyższego nie przychyliła się do propozycji UG, by Neurobiopsychologia była osobnym kierunkiem. Z tego względu w roku akademickim 2009/2010 jest ona specjalizacją na psychologii. Co będzie za rok? Zobaczymy. W tym wypadku psychologia nie jest kierunkiem zamawianym. A z tego co czytałem o tym 'kierunku' to kadra profesorska była bardzo przychylna do otworzenia takiego kierunku. Jest to coś... przyszłościowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi