Patrysław Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Photoshop i tyle. Gimp ma za dużo osobnych okienek. :) BP! Wywal z sygnatury ten "baunsujący" obrazek, bo mnie już głowa rozbolała. oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 BP! Wywal z sygnatury ten "baunsujący" obrazek, bo mnie już głowa rozbolała. oO To nie patrz Oo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Czepiają się obrazka, a on był taki ładny xD . Ładny był tylko deczko za duży i zbyt animowany. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Rozwiązanie już padło, ale ja podam alternatywne. Wywalić gimpa. ;P Jestem tego samego zdania. Wywalić Gimpa i to z 10 piętra. Mówiłem to już na początku, za dużo problemów z nim. Jest wiele innych. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Jest wiele innych. Płatnych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 No właśnie. Po co pozbywać się takiego dobrego narzędzia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi