adrianpl Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Tytuł: GTM Gatunek: klon GTA Opis: Grze będzie miała 1 misje zbierz 100motorów ale wszyscy je będą broni ale nie przechodniowiowie tyle że były ostatnich 10motorach czeka BOSS z 1000Hp. Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Ja Screeny: Jeszcze pre-alfa jest i niema prawie nic poza autaami i pechodniami Tragiczna ortografia, brak screenów. Warn +1 a temat zamykam. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Weź naucz się pisać. Nic nie rozumiem z tego opisu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 przechodniowiowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 mam dyslekcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 chyba wododupie. Musiałem to napisać, nawet kosztem dwóch warnów, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 mam dyslekcje Lol, a od czego bóg zesłał nam Mozillę Firefox? napisałem specjalnie z małej Przetłumaczę: Grze będzie miała 1 misje zbierz 100motorów ale wszyscy je będą broni ale nie przechodniowiowie tyle że były ostatnich 10motorach czeka BOSS z 1000Hp. Gra będzie miała jedną misję. Należy zdobyć 100 motorów. Przeciwnicy będą je bronić, ale nie będą to przechodnie. Przy ostatnich 10 motorach czeka boss, który będzie miał 1000 hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Czekam na screeny do 20:00, potem wlepiam warna. Opis też mógłbyś rozbudować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi