ussnimitz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Mam prośbę nieumiem rysować na komputerze a potrzebuje grafik do strzelanki top down. Potrzebuję: -tors żołnierza amerykańskiego -ramie -ręce -broń -nogi -kapelusz Byłbym wdzięczny za animacje chodzenia, przeładowania broni lub podanie jakiegoś dobrego programu do animacji. Z góry wielkie thx. P.S. wymiary całości 64/64 lub 98/98 Kolor muduru najlepiej niebieski, a kapelusza czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Niue musisz robić animacji w programie po prostu dodajesz do sprite kolejne obrazki. Posaram sie zrobić :mellow: Edit:nie da rady w moim programie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 a graficzki dasz rade? Bo nie ruszę z grą jak ich nie będę miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Najpierw rób silnik na byle jakich grafikach. Nie opłaca się najpierw robić grafik a później gry. Uwierz mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Może już ma silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 silnik mam tylko na tych graficzkach gra nie będzie za fajna (graficzki te które mam = kółka,kwadraty itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Mam prośbę nieumiem rysować na komputerze a potrzebuje grafik do strzelanki top down. Potrzebuję: -tors żołnierza amerykańskiego -ramie -ręce -broń -nogi -kapelusz Byłbym wdzięczny za animacje chodzenia, przeładowania broni lub podanie jakiegoś dobrego programu do animacji. Z góry wielkie thx. P.S. wymiary całości 64/64 lub 98/98 Kolor muduru najlepiej niebieski, a kapelusza czarny Jeśli chodzi o programy do animacji i grafik, to jest ich całkiem dużo dobrych i darmowych: Pixia, GIMP, edytor w GM-ie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Jeśli chcesz robić płynne animacjee czy cuś , to zajzyj tu https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=15932&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 No to sorka, zrozumiałem to jako, że bez grafik nie zabierasz się za grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Bardzo proszę o wymienione sprite y (tors,ramie...). Są mi bardzo potrzebne. Za dobre spritey dodanie do credits. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi