sebiq Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 elo! Nie wiedziałem gdzie to umieścić więc napisałem tutaj. A więc jakimi programami obrabiać spritki? Bo nie wiem. Proszę o pomoc. sebiq PS. Admin nie wnerwiaj sie :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Wbudowany edytor spritow w GMie Gimp Adobe Photoshop Paint Corel Draw i jakie jeszcze inne znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 To ja od siebie dodam : Corel painter Paintshop pro Ms Paint Adobe Ilustrator Photo Filtre ACD SEE jakaś tam wersja do obrbki też jest Autodesk Sketchbook Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 a które są darmowe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Najlepszy z darmowych jest chyba GIMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 miałem go jest średni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Corel painter nie jest darmowy ale ciekawy do przetestowania z tego co wyczytałem... Już ściągam demo to powiem co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 czego chcesz od gimpa?? jak dla mnie jest lepszy niż photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 to pobiore sobie Gimpa 2.6.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Ja od gimpa chce tego by był w jednym okienku a nie w 10 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Darmowe programy, które są zarazem dobre do gier(pixel-art), to coś ciężkiego do znalezienia. Moim zdaniem gimp się do tego nie nadaje. Do tego to nawet paint jest lepszy. Mówię szczerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Ej zapmniałem o graphics gale to coś jak photoshop ale do pixel artu p: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 a czy to darmowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 jeju a czy to wazne czy darmowe? jakby internet nie istniał no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Paint.NET jest dobry jak do obrabiania grafiki 2d, ale jest haczyk działa tylko z serwis pack 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 nom, paint.NET jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Ja polecam Inkscape. Wprawdzie maluje się tu inaczej, bo to edytor grafiki wektorowej, to jest bardzo prosty w obsłudze, no i za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Przetestowałem właśnie Paint.NET i muszę powiedzieć że świetnie mi się na nim pracuje :). Chyba przy nim zostanę..... A takie coś zrobił;em w pięć minut w tym jakże zacnym programie :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Nie jest najgorzej, za którkie nogi, za duża głowa, za którtkie ręce, dziwnie wystjąca klata, brak szyi, jak to poprawisz to będzie dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 ale ja to robiłem tylko tak na przetestowanie programu :P Edit: Dobra coś tam poprawiłem: Stara:Nowa: Coś mi głowa nie wyszła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 stara była lepsza;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 A to jest ona??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 A to jest ona??? stara GRAFIKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 a ja tak sobie w GM'owym edytorze spritow zrobilem ;p jakis krotki nozyk xD i tarcza ze smoczą paszczą ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Fajne, tylko to ostrze mogłoby być dłuższe. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 i na środku bardziej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 na srodku czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 zdaje mi się że chodziło mu o to aby ten nożyk/mieczyk XD był bardziej na środku sprita... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 O Boże, co za ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi