Dragon Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Elo, mój kumpel z klasy ma problem, ponieważ jak był na wycieczce spodobała mu się dziewczyna, a on jej. Tylko że nie był w stanie się spytać o jej imię czy gg, i tera problem... Nic o jej niewiem, wiem tylko że mieszka w Rybniku, przeszukał wszystkie szkoły podstawowe i gimnazja oraz wszystkie klasy, i nic z tego... A niechce mu się czekać rok na pewne ognisko co jest jak zwykle co roku, bo może ona będzie i się spyta o gg. Co poradzicie :mellow: ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ten kumpel ma na forach nick Tiger? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Nie, a co ?? Ma nick Ogi, jak ktoś go zna ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ja bym takiemu kolesiowi radził się pytać jej o gg wtedy kiedy ją zobaczył ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Tyle że on już przyjechał... :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Nie chce offtopować ale to jego problem że nei wykorzystał okazji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Gadał że ciągle chodzili i nie mógł się spytać, a ciągle stała przy mamie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 a ciągle stała przy mamie... I ty myślisz, że to materiał na dziewczynę?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Kurde, nie w tym sens...kurna.... :lol2: , stała bo byli obcy ludzie a zwiedzali wielkie miasto, to lepiej się nie zgubić, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Niech ściągnie Google Earth Spy Edition i zagląda w każde okno. A nóż trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Na miejscu takiej dziewczyny, żeby się na chwilę urwać od rodziców można: - użyć telefonu jako wyznaczenie miejsca spotkania (jak już się rozłączy) - umówić się z rodzicami w danym miejscu za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Już to widzę. Dziewczynka, 11 lat: "Mamo, chcę pójść sama do miasta spotkać się z takim jednym" "Tak, dobrze, tylko nie bierz cukierków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Z tego co mi gadał to nie ma 11 lat, ja pierd.... :lol2: , gadał że wyglądał na starszą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 gadał że wyglądał na starszą... już pomijając 'wyglądał' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 ja bym sie na miejscu faceta nie przejmował, raz że to przelotna znajomość, a dwa, że tego kwiatu pół światu, to i tak w przyszłości znajdzie sobie inną i z tego wydarzenia będzie się śmiał :P a trzy że w tym wieku miłość nie istnieje, więc co najwyżej zauroczyli się sobą, i wszystko, a zauroczenie mija po dość krótkim czasie i tak znajomość by nie trwała długo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Z tego co mi gadał to nie ma 11 lat, ja pierd.... :lol2: , gadał że wyglądał na starszą... Tak to jest, wszystkie dziewczyny dzisiaj wyglądają praktycznie tak samo. Nie zależnie od wieku. :S Wystarczy użyć odpowiednich preparatów aby stać się laleczką Barbie. @up: Zgodzę się w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Tak to jest, wszystkie dziewczyny dzisiaj wyglądają praktycznie tak samo. Nie zależnie od wieku. :S Ludzie wychodzący na dwór (chociaż ci którzy robią sobie zdjęcia w drzwiach też powinni to wiedzieć) potrafią odróżnić 8-latkę od 18-latki. A Psikpsik znowu dobrze gada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ludzie wychodzący na dwór (chociaż ci którzy robią sobie zdjęcia w drzwiach też powinni to wiedzieć) potrafią odróżnić 8-latkę od 18-latki. A Psikpsik znowu dobrze gada. No takie różnice wiekowe... Oczywiście. Ale porównaj 13-sto latkę to 16-sto latkę. Typową oczywiście. (Oczywiście różnice psychiczne są, czasami nawet wielkie.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 ja bym się zastanawiał prędzej porównując 16-stolatkę z 18-stolatką, bo wtedy różnica jeszcze mniejsza, między 13 a 16 w wyglądzie różnica jest, zwłaszcza rysy twarzy. Macie zdjęcia siostry, koleżanki czy jakiejkolwiek dziewczyny z wieku 16 i 18 lat oraz 13 i 16? to sprawdźcie sami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 trzy że w tym wieku miłość nie istnieje, więc co najwyżej zauroczyli się sobą, i wszystko, a zauroczenie mija po dość krótkim czasie i tak znajomość by nie trwała długo :P Bo wszystko się opiera na pożądaniu i kontaktach seksualnych... Ale o tym już w szkole nie uczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mój kumpel ma proble... CO TO!? TEZ CHCE : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Sorry za offtopic ale gram w csa na serwie Planeta Malp i odziwo gra tam pewien Ogi. Tiger zapytaj sie czy to on :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ale porównaj 13-sto latkę to 16-sto latkę. Typową oczywiście. Widząc na żywo odróżniłbym, nie ma w tym żadnego problemu ;x . Jak zresztą każdy, kto dziewczyny widuje nie tylko na zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Twój kumpel? czy ty ^^? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Pieter, nawet jeśli, to nie ma to nic do rzeczy. Grunt zeby problem rozwiazac, a komu to mniejsza o to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 zaraz czegos nie rozumiem, ani z nia nie gadal, ani do niej nie podszedl ani nie wie jak ma na imie a tu jakas wielka milosc? dobrze byc mlodym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Przez to gimnazjum młode teraz uważają się za wielkie panny, tylko rozmiar buforów danych je zdradza(a i tak nie zawsze) :D Polecam temu koledze poszukać dziewczyny w swojej szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 A ja polecam poczekać kilka lat :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 a ja polecam poszukać innej, psychix dobrze pisał nie ma co zawęrzać horyzontów dla jednej lali kiedy pół świata czeka Twój kumpel? czy ty ^^? też mi śmierdzi wałkiem, kto by pisal na gmclanie glupi temar zeby ziomkowi pomóc? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ok, spróbuje poczekać parę lat, ale nie zamykam tematu :lol: , może się jeszcze trochę przydacie :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi