Markar Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Tytuł: Sims emotikon Gatunek: Platformówka Opis: Gra przedstawia grę Simsy, tyle że w 2D, widok z boku. Chodzi w niej o to aby po prostu żyć. Można w niej np.poznawać kumpli, jeść, itp. To moje pierwsza gra, i bardzo się staram. Autorzy: Programowanie:Ja Fabuła: Ja Grafika: Marcin Fortuniak(4tk)Jypy(pomoc z łóżkiem i tapetą)47xxxxxxxxxxxx(pomógł z białymi otoczkami) Muzyka: Na razie brak Screeny: Menu: Gra: Nowy screeny: Ps.Aby otworzyć screena w pełnym wymiarze, kliknij. Aktualna praca: Dodawanie różnych funkcji, m.i.n Sklepy, poznawanie przyjaciół. Co zrobiłem? 1.Spanie. 2.Sikanie xD 3.Higiena(prysznic). 4.Jedzenie 5.Jak toaleta spadnie do zera, emot sika na podłogę. 6.Drzwi 7.Podwórko 8.Kiedy zmęczenie mniejsze od 1, emot na chwilę się przewraca i chwilę śpi. 9.Miasto(niecałe) 10.System podatków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Menu do poprawy, ale co do projektu, wyglada na dobry, patrzac na to ze dopiero sie uczysz.: D Zycze powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 grafika do poprawy, ale pomysł ciekawy mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Strasznie dziwnie to wygląda, chociaż koncepcja ciekawa. Daj więcej screenów z gry, no i zamień te liczby na paski. I jakiś wzorek na ścianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 To prowokacja musi być, tak samo jak z tą Gangster coś tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 AntY, mam zamiar dokończyć tą grę, poprawić grafikę i w ogóle, to nie prowokacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 No gra zapowiada się nie nagannie :P Tylko grafika do poprawy i mało opisu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Fajne, wreście coś o kultowych emotikonach :jezor: , daj coś do menu, zmień trochę grafikę, zmniejsz napisy w grze i będzie 4/5 :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 jezu ludzie, co wy macie do tej grafiki?? Gadalem z markarem na gg, i powiedzial ze to ja wpadlem na pomysl z gra, moje byly pierwsze grafiki i te pierwsze pozostana. PS: lol, ja mam 10 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 To fajnie, powieś się ^^ A tak serio to grafika jest do ****, nic więcej do niej nie mam. Nie wiesz, że wpadłeś na pomysł i musiałeś się kolegi pytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Nie wypowiadaj się, to jak robimy grę, to nie twoja sprawa. Wy tylko dajecie propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 19:19:39 Japanstaszek zagraj sobie w sims emoticon 19:20:03 Japanstaszek pierwszy raz nie wiedziałem co zrobić i po prostu gapiłem się w ekran z otwartą buzią 19:20:13 Japanstaszek połóż emotikonkę do snu 19:20:23 Japanstaszek i podziwiaj walący się świat fizyki Miałem takie same wrażenia co Japanstache, tyle, że, uwaga! Zaraz po ogarnięciu sterowania zadziwiło mnie, że nasz bohater wszedł do lodówki. Na szczęście okazało się, że to prysznic. Przy walącym się świecie fizyki już nie wytrzymałem i rozdziawioną japą wcisnąłem alf+f4, co dało mi fullscreen. Próbowałem wciskać escape, ale pan emotek spał. Skoro alt+f4 daje fullscreen, to alt+enter powinno wyłączać grę. Pan emotek w tym momencie się obudził i od razu wyczuł, że wcisnąłem enter. Poszedł ponownie ruszać brzuchem na brzegu łóżka 5/5 za minutę śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 może daj nam kod i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi