pawelpc Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Potrzebne obrazki top-down: 64x64 terrorysta,(bez broni) 64x64 antyterrorysta(bez broni) na razie tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Chyba rozmiary nie te ale masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Skoro rozmiary nie te i miał być bez broni to po kiego grzyba mu to dajesz?! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 @szpaq:Miało być bez broni. Usuńcie posta!Bo zostawiłem temat na 20 minut(nie zamykałem przeglądarki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Nie doczytałem że bez broni p:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Wymiarów też nie doczytałeś? Po co komuś grafiki, które będą za małe w porównaniu do reszty? Myśl! Równie dobrze mógłbym zrobić mu żołnierzyka 16x16 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 bez broni chciałem, bo broń jakoś się do bazgrze i po co byście mieli dawać 10 ludzików gdzie tylko broń inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Bo np. pistolet inaczej trzyma się niż karabin, czy bazookę etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 no tak lecz w grze bazooki nie będzie, a ja spróbuję coś chociaż dorysować, a jak nie wyjdzie to mogli byście coś gotowego dać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Masz mam nadzieje że sie spodobają: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Oba mają troche złe cieniowanie, za mało szczegółów i ten drugi jest trochę za "gruby" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 mają źle ułożone ręce raperr, prawa ręka powinna być dalej od lewej ponieważ to wygląda tak jakby to od podtrzymywania broni było w tym samym miejscu co rekojesc i spust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 ee, farkraj, nie zartuj, chlopak dobrze umiejscowil pozycje rak, wlasnie prawa na spuscie a lewa podtrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ładne garfiki zrobił, a wy się czepiacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ale nie podtrzymuje się ramienia zamiast lufy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zależy czym strzelasz, pistoletem, czy karabinem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 no fakt, nastawiłem się na pistolet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Sorki że mnie długo nie było. :) Będzie ok! :thumbsup: Dacie jakieś mury (kilka rodzai)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi