Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgodnie z sugestiami kilku ludzi założyłem temat, w którym mogę zmieszac DSa z błotem i wychwalac PSP, a do tego nikt tu nie zajrzy. Bosko! :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 DS jest fajny a PSP jest fajne a fanbojowskie wojny śmierdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Jeju, obiecali mi, że nikt tu nie zajrzy... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 bo I am vader tu nie zajrzy, a jak on nie zajrzy, to nikt nie zajrzy. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 W sumie racja, nabijajmy posty w takim razie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie nabijacie, bo w Valhalli posty się nie liczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 ja to wiem, ale usunęli notkę i ci, którzy się tu pojawili później, to tego nie wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Prima aprilis(strasznie spóźnione)!! Zajrzałem tu. No ale i tak nie ma tu żadnych konkretów, z wyjątkiem konkretnego offtopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgodnie z sugestiami kilku ludzi założyłem temat, w którym mogę zmieszac DSa z błotem i wychwalac PSP, a do tego nikt tu nie zajrzy. Bosko! :sp_ike: Sam śmierdzisz ^^. Ja i tak wole DS :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 No ale i tak nie ma tu żadnych konkretów to jest proste do wytłumaczenia. AntY zrzucił je sobie na PSP, a teraz nie chce mu się po kabel biegać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Sam śmierdzisz ^^. Ja i tak wole DS emot11.gif. Jak chcesz mieszac PSP/mnie z błotem i wywyższac DSa to załóż sobie własny temat do którego nikt nie zajrzy. @Jaklub: byłeś blisko prawy, ale jest taka, że zgrałem na PSP argumenty i je sprzedałem, żeby kupic sobie armię krasnoludów :) Zajrzałem tu. No ale i tak nie ma tu żadnych konkretów, z wyjątkiem konkretnego offtopa. Brawo, nakryłeś mnie. A czego się spodziewałes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Sam śmierdzisz n00bie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Brawo, nakryłeś mnie. A czego się spodziewałes? Wiesz co? Są 3 opcje: 1.Nie masz 16 lat 2.Jesteś nastoletnie neo 3.Jesteś pseudo-nazistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Oh nie, mamy na forum pseudo-nazistów =OOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 2.Jesteś nastoletnie neo 3.Jesteś pseudo-nazistą. Zamieńcie "neo" i "pseudo" a dowiecie się, że ciąg znaków "AntY" jest na rynku już 13 lat!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 1.Nie masz 16 lat Ludzie, dlaczego zawsze się czepiacie wieku. Często się może zdarzyć inteligentny 10-latek i 30-letni debil ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 A jeszcze zabawniejsze jest jak mówi to ktoś jeszcze młodszy :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Aż nie wiem co powiedziec, tak mnie pocisneliście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 OMG, to forum faktycznie schodzi na psy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Bo tu jest paru fanbojów Sony? Pablo, nie przesadzaj. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 powiem raz a mam nadzieje że pożądnie PSP to niebo dla nieba a ds to piekło dla piekła nawet gdybym miał DS to bym na nim nie grał a mam psp a mój kolega DS i on wogóle go nie rusza a ciągle chce grać na moim P^S^P xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 powiem raz a mam nadzieje że pożądnie PSP to niebo dla nieba a ds to piekło dla piekła nawet gdybym miał DS to bym na nim nie grał a mam psp a mój kolega DS i on wogóle go nie rusza a ciągle chce grać na moim P^S^P xD chociażby takich jak ten powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Teraz napisz to samo, tylko po polsku bo niezbyt rozumiem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 to ja ci wytłumaczę: LoRd DaVeR ma PSP i jakieś GTA (on ma 8 lat, a GTA od 18 lat jest, to od razu jest jazzy, bo czuje się dojrzały), a jego kolega (prawdopodobnie jego mentalny klon) naćpał się kiedyś i kupił DSa, ale gra na PSP LoRda, bo oprócz tego, że jest dla dorosłych, to ma jeszcze zarąbistą grafikę, a wszyscy wiemy, że dla dzieci "przemoc + ewentualnie dupy + super duper grafika = dobra gra". kogo obchodzi grywalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 W ZWIĄZKU RADZIECKIM TO PSY SCHODZĄ NA FORUM to ma jeszcze zarąbistą grafikę FFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU Seria Stories jest akurat całkiem grywalna, ale to grafika w niej odrzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Seria Stories jest akurat całkiem grywalna, ale to grafika w niej odrzuca. imo to nie wygląda tak źle (z tego co pamiętam), ale mnie akurat te gry nudziły. dla mnie GTA2 wciąż nie przebite ;p btw. fajny hotlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 DS nie śmierdzi, jednak gdyby śmierdział to PSP śmierdzi jeszcze bardziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Jak gram na PSP/DS nie czuje smrodu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nic dobrego z tego nie wyniknie. Klozet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi