Simon Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 jak zrobić żeby kolorem tekstu była zmienna colors?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 font_color=colors; :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Zobacz sam że to nie daję żadnego efektu. link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Simon nie red tylko c_red to kolor czerwony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Poprawiłem ale to i tak nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Chyba colors=font_color; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Nie bo wtedy zmienna colors zmienia się na kolor czcionki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 A ja sie troszeczke nudzilem wiec zrobilem przyklad :D Mozesz go sciagnac tutaj. EDIT. Valdemor@ twoj sposob jest chyba lepszy, ja nie znalem funkcji get_color :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Dzięki :thumbsup: .Ale jak zrobić żeby menu się pokazywało obok ikonki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Widzę, że dalej ciągniesz ten program, a już myślałem, że dałeś sobie na luz. Musisz wpisać w create: global.colors=''; Left button: global.colors=get_color(-1); Zaś w drawie objectu obj_text: global.tekst=keyboard_string; draw_set_color(global.colors); draw_text(10,55,global.tekst); Chyba o niczym nie zapomniałem :D . EDIT: Choć Hanjusa przykład też jest ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 A po co tak? :mellow: Simon@: Wystarczy że poprostu zmienisz współrzędne! Potrafisz do czegoś dojść sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi