Gość Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 No i jutro będzie nowa strona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Nom , i pare utworów w mini playerze z KV (7 pierwszych) . Zapraszam : www.smt.er.pl (u mnie w operze nie czyta tej glownej ramki , moze ktoś wie dlaczego tak sie dzieje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Refresh . Tu daje pare nowych screenów . Do wersji grywalnej jest zrobione praktycznie wszystko poza AI dla wojsk i rozbudowa przeciwnika . To zrobie za chwile . Na AI musze czekać . http://img190.imageshack.us/img190/2202/screenshot100s.jpg http://img261.imageshack.us/img261/3889/screenshot114s.jpg http://img8.imageshack.us/img8/9486/screenshot101j.jpg http://img190.imageshack.us/img190/2558/screenshot108t.jpg PS.Łeee , zapomnialem o domach do limitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 "Piechor" pisze się przez u otwarte ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Czcionka nie czyta polskich znaków i mi troche przeszkadza. Juz robie AI rozbudowy wioski przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zmien kolor napisow na czarny albo ciemniejszy bo na tle tej ramki sie zlewa i ilosc mieszkanscow czy czego to jest tez daj na tle ramki bo w dzien nie widac napisu. Najlepiej by bylo jakbys troche pomniejszyl ta ramke bo zajmuje pol ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Od dluzszego czasu nic nie dalem , przek klopoty techniczne . Więc dam filmik z AI łuczników (inne jednostki nie sa jeszcze zaprogramowane). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Dlaczego budynek się pali jak łucznicy do niego strzelają :blink: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Strzelają z palących się strzał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Grałeś kiedyś w SpellForce'a? Tam budynki paliły się nawet po uderzeniach maczugą i co? Średnia 9/10! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 No właśnie oni do budynków podpalonymi strzelają , tylko dym z ich nie idzie . A tu filmik z walki , jeszcze nad nim pracuje , i za pare godzin pierwsza wersja grywalna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 No fajne, fajne tylko dlaczego przeciwnicy są tacy sami jak my? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 bo jeszcze tego nie zmienialem , przydałoby się colorize parial ale gdzie ... No i nad naszymi zolniezami są paski zycia i expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Aha czyli będą zmienieni :P... To znaczy że zagram w tą grę z największą satysfakcją! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 W pierwszej wersji jeszcze nie , ale w 2 tak Edit: Wersja testowa dostępna : https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=18661 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 No nareszcie coś orginalnego ;) Kiedy wydasz pełną wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Jak skończe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Teraz porobiłem pare budynków dla orków (zajdą zmiany) Żeźnia http://img17.imageshack.us/img17/9523/zeznia.jpg Koszary http://img126.imageshack.us/img126/1695/barrackso.jpg Kuźnia http://img17.imageshack.us/img17/5544/blacksmithp.jpg Chata Drwali http://img17.imageshack.us/img17/4071/timber.jpg To będzie chyba chata siepaczy http://img118.imageshack.us/img118/1698/buildingk.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 cieniowanie by sie przydalo bo wszystko sie wydaje jakby naklejone :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 No ładne te grafiki ale tak jak mówi PsichiX musi być cieniowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Żeźnia Język orków jest równie przerażający co sami orkowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 piękne te twoje graficzki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 cieniowanie , czyli co ? xD a tu idący gdzieś ork : Ale bez kanału alphai wygląda gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Fajny ale powinien być zielony :P Ps. Te graficzki tak dajesz luzem, że zaraz ci je ktoś podkosi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 łe tam , i tak zajdą zmiany , a jak cos t mi kasze będzie bulić "all rights reserwed" :jezor: Co to jest to cieniowanie ? Edit: A co , wszystkie orki mają być zielone? Kto to powiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Takie grafiki rysujesz a nie wiesz co to cieniowanie :blink: ? To co PsichiX powiedział wszystko się wydaje jakby było na kleju przyklejone z kartonu. Więc musisz tak pocieniować kolory w miejscach łączeń elementów aby się bardziej zlały ze sobą. EDIT: Tak kiedyś było, że były zielone xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ja je renderuje , te , moze ktos chcialby dołączyć aby cieniować budynki ( ale i tak nie wiem o co chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Refresh. Fabuła (przerobione przez Propaganje) : Pytasz mnie panie, od kiedy to wojny u nas w Virgocie sie toczą? Odpowiem Ci ja że nie znajdziesz żyjącego tu człowieka który początek wojny by spamiętał, ba nie znajdziesz nawet krasnoluda, a oni pono długowieczny naród są. Orki od wieków próbują nas z naszych ziem wykopać (zasrańce), mój dziad i pradziadziad, jak i ojciec i ja na polu stawaliśmy, broniąc ziem, taka widzisz to u nas rodzinna tradycja że w woju obowiązek przyszło nam pęłnić. Tylko widzisz pradziad jak w armi stawał to my ludzie wygrywaliśmy z łatwością, żadna armia nie mogła nas powstrzymać kiedy nam Kustun i Perun sprzyjał, ale kiedy Urunnowi co odbiło i przywołał na ziemie Fimirów, to sam wielki Perun nam pomóc nie zdołał. Tracimy przewage taka jest prawda, na Fimirów nie ma mocnych. Widzisz panie ja zabijałem orków, zabijałem ludzi, elfów i wszystko czemu idzie łeb odrąbać, a na Fimirów nie ma mocnych, oderwiesz takowemu głowe a on dalej mieczem macha i co mu zrobić. A Kanonik Ricco dostał objawienia Perun mu we śnie przekazał kroniki, dzięki którym ludzie mieli przetrwać wojne i ostatecznie rozgrobić przeciwnika. Nigdy żem Bogów nie rozumiał ale jako Kanonik prawił to Urunn - bóg wojny jak zapewnie wiesz przechwycil owe kroniki przez Ricco spisane, a samemu Ricco na łeb padło, ludzi nie poznaje, mamrocze coś pod nosem. I teraz bracie problem taki że kto wie gdzie sie te całe kroniki podziały, a mawiają że tam tajniki magi spisane zostały, i każdy o ten przedmiot ściga, orkowie, firmowie, posprzeczali sie o te kroniki jak jasna cholera, a my widzisz staramy sie te kroniki odzyskać, z pomocą wojownika którego sam Perun wyznaczył. Musimy odnależć kronike, zniszczyć ją przy górze Arthrenot, by uwolnić Kustuna, i wierzaj mi panie że co nam na drodze nie stanie zamierzamy tego dokonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 profesjonalnie zrobione. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Ładnie napisane tylko: Bóg z dużej litery. "taka widzisz to u nas rodzinna tradycja że w woju obowiązek przyszło nam pęłnić. Tylko widzisz pradziad jak w armi stawał to my ludzie wygrywaliśmy z łatwością, " I tu się powtarza 2 razy widzisz, trochę nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi