tmklpa Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Mam całą animacje i nie wiem jak ja wstawić ze np nacisnę w lewo to ona się uruchamia. Ta animacja jest pod adresem:http://www.gsarchives.net/index2.php?categ...level0=animated i wcisnąć Crash Run Right. Ostatni raz poprawiam twój temat i post, brak poprawy = warn. Tymon Edytowane 25 Lutego 2006 przez tmklpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Keyboard -> Left sprite_index=<sprit>; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 ale jak tak robie wyskakuje cos przed włączeniem gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Napisz co to jest. Pamiętaj, że w miejsce <sprit> musisz wstawić nazwe spritu (czy jakoś tak ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 no zrobiłem tak ale cos mi wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 No to napisz jakie "coś" Ci wyskakuje, bo tak nie wiemy jaki masz problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 witam, a mam pytanie.Zrobiles obiekt sprita , i wrzuciles go do rooma? thx , Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ale jeśli nie wżucił go do rooma to i tak nie powinien wyskakiwać bład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 no wrzuciłem go ale teraz ta animacja nic nie robi tylko jest obraz a nie animacja to sproboboj ktos to zrobic nie niech mi najwyzej przesle jak ktos jest tak dobry:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 O to chodzi? Click Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 thx dzieki wielki a mołbym sie dowiedziec jak tov zrobiłes te wszystkie spritesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Zajrzyj, tam jest wszystko na klocach zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ale te obrazki te od 1 do 19 jak jee zrobic bo ja jak robie to jest tylko 19 obrazków a nie cała animacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Otweirasz sprit, rysujesz i jak masz już narysowane naciskasz takie dwie karteczki(kopiuj) potem wklejasz i masz już drugi taki sam obrazek i go dowolnie edytujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ale mi chodzi ze mam całą animacje w 1 pliku i niewiem jak zrobic zeby w kazdym np od 1 do 19 był inny obrazek bo mi sie robi ze mam ciagle ten pierwszy obrazek jak takie cos zrobic tu macie jaki chce rezultat http://to.jest.to.patrz.pl i kliknijcie w obrazek zeby był pełny wymiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Aaaaa, o to Ci chodzi :) Musisz po prostu klikąć na Load sprite i załadować odpowiednią animację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 ale jak zrobic zeby sie poruszało jak mam zrobic te 19 spritow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Rysujesz w dowolnym programie każdą klatke i potem 'sklejasz' to w kupę w GM'ie albo w jakimś programie do gifów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 sry ze tak długo nie odpowiadałem bo miałem zepsutego kompa :]:D ale mi chodzi zeby ta cała aniamcja pod tyma adresem zrobic tak zeby ona była w tych 19 spritesach bo niewiem jjak zrobic podzielic całą animacje na te 20 spritesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi