Roki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zna ktoś może jakiś system pisania newsów, że mam panel admina, tam wpisuje treść to dodaje do listy, a potem na stronie głównej wyświetla, max 2 newsy, jak jest za dużo to pokazuje strony. Łatwe do zrozumienia, na plikach txt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Polecam CuteNews. Kategorie, komentarze, uśmieszki, panel admina, na txt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 PS news? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Więc tak najlepszym jest jak już kolega wcześniej wspomniał CuteNews. ja mam jeszcze tyle do powiedzenia, że niektórzy "pro" webmasterowie twierdzą, że nie działa on na darmowych serwerach. Jest to całkowita bzdura! Ja go sam używałem na serwerach: cba.pl, cda.pl, ueuo.com, yoyo.pl i tp... Wystarczy tylko pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi