GMTraker Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 ZombieMod Biohazard Nazwa:cs-centrum.com.pl[ZombieMod] @me IP: 87.98.186.196:27017 Gra: cstrike (Counter-Strike 1.6) Platforma: Non SteaM Sloty: 23+1 Czas mapy: 30 minut Ogień sojuszniczy(FF): Wyłączone (Nie można atakować swoich) Mody/Pluginy: Biohazard Forum: www.cs-centrum.com.pl HeadAdmin: KAJTEK2008 {PL} Oferujemy : - Wyrozumiałych adminów - Godziny wspaniałej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 może i bym zagrał, ale grają tam jacyś ludzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 tak, trochę gra osób, ale jak pomożecie reklamować to będzie jeszcze więcej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja nie pomogę w reklamie, bo nie podoba mi się wasz sponsor. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 daj deathrun to pogadamy, zombie mod ssie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja nie pomogęw reklamie, bo nie podoba mi się wasz sponsor. Chodzi o sponsora domeny, którego nawet nie stać na grafika z flashem i jest na bannerze reklama programu ;D ? Zresztą: Platforma: Non SteaM to są chociaż jakiekolwiek zabezpieczenia antycziterskie? Bo nic nie napisałeś. Zresztą i tak, zombie mod ssie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 [*]Platforma: Non SteaM Kurna nie rozumiem sensu robienia serwa ns jak można już zrobić s+ns i w tedy będzie więcej np. osób grało -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 sorki serwer jest Steam +Non Steam pozdro :P E:i jest VACek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Z tego co słyszałem to na takich serwerach nie jest potrzebny VAC bo i poco wejdzie sobie koleś z ns i tak go nie zbanuje vac. No inna sprawa wygląda z Sxe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 I tak jak ktoś czituje to odrazu jest wyrzucany i ma bana na IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 I potem sobie zmienia ip i sobie wchodzi jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 sorki serwer jest Steam +Non Steam pozdro :P E:i jest VACek Jak postawiłeś serwer S+NS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Protokol 47 i 48 = steam+ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 to nie jest mój serwer!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ja wejde. :) GMTraker będziesz tam? (z jakim nickiem) Jestem tam jako TERROR DRONE (PL) (macie mój cytacik:Wieczny d****. A teraz to wezcei te cytatow zeby tam pusto nie bylo :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Dodaj jeszcze do tego 'wieczny debil' i sprawdź, co to cytat :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 I zrobilem tak jak kazałaś/łeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 jestem tam pod nickiem Traker[CENTRUM], tylko serwer dopiero świeżo postawiony, udało mi się Kajtka(admina) poprosić żeby postawił jeszcze raz ten ZM serwer, więc narazie mało ludzi chociaż tak koło 12:00 gra pół serwa. Jak macie kolegów, co grają w CS to dajcie im to IP bo gra się bardzo fajnie :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Biohazard jest badziewny, dużo lepszy najnowszy Zombie Plague z knife mod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 biohazard jest lepszy, ponieważ niezbyt podobają się nam(społeczności serwera) mody gdzie trzeba zmarnować 1,5 minuty żeby wybrać klasę tego pieprzonego zombka, jak komuś się nie podoba to przecież nie musi grać i proszę nie komentować głupimi tekstami typu: "biohazard jest głupi" itp. pozdro :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 No inna sprawa wygląda z Sxe. Nałykałeś się czegoś!? Nie ma nic gorszego niż Steam+SXE . Zgrzyt+ban na miejscu. I konto udupione... 1,5 minuty żeby wybrać klasę tego pieprzonego zombka, jak komuś się nie podoba to przecież nie musi grać i proszę nie komentować głupimi tekstami typu: "biohazard jest głupi" Biohazard jest głupi Nie, żartuję. Na serio to wolę DR, ewentualnie 4 fun*. *- Takie prawdziwe 4fun na których są ciekawe pluginy i śmieszne, niestandardowe(only) mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 ale przecież jest DR i4FUN, ja pokazuję informację TYLKO DLA TYCH CO LUBIĄ ZM, więc k***a KONIEC Z TYMI DURNYMI KOMENTARZAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nałykałeś się czegoś!? Nie ma nic gorszego niż Steam+SXE . Zgrzyt+ban na miejscu. I konto udupione... Nigdy nie dostałem bana za SXE na steam, to taki sam mit jak z xfire. Co do samego serwera - nie popieram żadnych pluginów do cs'a prócz kz_, więc jeżeli takowy serwer powstanie napisz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Fajny KZ to udiabelka.pl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpLLaTz Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 ![O]verdiots {Zombie Plague} #IP: 91.203.134.232:27089 #Sloty: 18 #Pw: oi #Typ Serwera: Non-Steam #Rozgrywka: ZM #FriendlyFire: OFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi