KozakPL Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Siema. Daje tu Przykład Kilku języków. Języki tym razem czytane z ini.Dodałem program do zmiany języka i program do edytowania języka(na przykładzie z tej strony(pole textowe bez dll)). KlIk xD Proszę o (wysokie xD) oceny xD Kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 gratulacje może będzie troche bezpieczniejsze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Nie zabezpieczyłeś przed wpisaniem byle czego jako nazwy języka, przez co wywala błąd ( bo nie wie co napisać ). 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 A niech tam gracz nie pcha łap...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ej, nobody, on jest nowy, nie krytykuj go tak surowo, bo na pewno, jak zaczynałeś robiłeś błędy. A ja nawet nie wiem, jak tak nagle umiem już tyle zrobić w GM :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi