MaciekK Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Potrzebuje inwentarz do rpg. Próbowałem sam robić, ale zawsze coś nie wychodziło. Wiem że było dużo postów na temat inwentarzów ale nie znalazłem takiego który działałby bez pełnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 najprawdopodobniej chociażby ten : https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...4&hl=Plecak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekK Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 dzieki a jeszcze chciałbym żeby itemy poruszały się razem z viewem kiedy są w plecaku ok już sobie to zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 To tez znajdziesz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 dzieki a jeszcze chciałbym żeby itemy poruszały się razem z viewem kiedy są w plecaku Zajrzyj do FAQ na stronie głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi