LeNy Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam. Chcę zrobić taki program żeby można było przez niego słuchać radia internetowego. I tu pytanie jak to zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Możesz spróbować łączyć się z użyciem 39 DLL, otwierać strone w tle niestety nie wiem jak to robis bo dopiero sie ucze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ściągnij fmoda, bodajże jest tam coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 fmod? co to? xD można link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 fmod? co to? xD można link? FMOD Lepiej właź na oficjalne forum,bo tam jest więcej rzeczy(codziennie ponad 5 przykładów itp.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 fmod? co to? xD można link? A to tak na przyszłość: FMOD musiałem to powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi