PoxiPol Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Tytuł: Game Over Gatunek: Logiczna/I dunno Opis: Nie moge zbytnio opowiadac, caly punkt gry to fabula ktora sie odkrywa. Gra na razie nie ma zbytnio sensu. Zastanawiam sie czy usunac odglosy i zastapic je napisami, czy uzyc glosow i odglosow. Na razie jest 1 zakonczenie, i nieskonczona gra : P. Zmienie to, nie martwcie sie. Mialem tylko ochote pokazac wam gdzie doszedlem so far. Marzenia/Plany: -50 Minigierek -10 Zakonczen I tyle. Download: http://www.gmclan.org/up2845_4_Game_Over.html Rozmiar pliku: 4.7 MB Autorzy: Programowanie: Poxi Fabuła: Pol Grafika: Kleju Muzyka: Jesli szum mozna nazwac muza, to Power Gates, a Power Gates zripowalo z Portala. Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Pomysł wg mnie ciekawy, musisz tylko spleść to wszystko w sensowną całość, dodać jakąś fabułę, nawet szczątkową, żeby gracz miał jakiś punkt zaczepienia o co w ogóle w tym chodzi. Minigierki są dobrze zrobione, jedynie ta z drugiego screena nie przypadła mi do gustu, po prostu zacząłem odruchowo po kolei klepać we wszystkie klawisze na klawiaturze i tylko dzięki temu znalazłem rozwiązanie tej zagadki, tak chyba nie powinno być. Przydałaby się jakaś logiczna podpowiedź, bo to "Difference" jakoś nic mi nie mówiło. Oczywiście oldskulowa grafika zalicza się do plusów :) (zauważyłem że jest ostatnio dość modna na gmclanie ;p). Na daną chwilę dałbym jakieś 3-4 gwiazdki, projekt jest całkiem obiecujący :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Spodobało mi się... Tylko czym się strzela w pierwszej planszy? I w ogóle powinieneś dać jakieś info na temat sterowania... W drugiej misji przejechałem na klawiaturze placem i znalazłem wszystkie mi potrzebne klawisze... Ale wskoczyłem do dziury i -1 :(. No i na końcu Game Over. Gra dość fajna 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Umm, nie zrozumieles celu gry : ) Nie bede tlumaczyl dlaczego zakonczenie jest takie a nie inne, jestem jednak z siebie dumny, poniewaz jest to nietypowe zakonczenie, jednak w tej samej chwili dosyc logiczne i powiazane z gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zastanawiam sie czy usunac odglosy i zastapic je napisami, czy uzyc glosow i odglosow.Zdecydowanie wolałbym oba :) Oglądałeś filmiki flashowe "UziBoya" (http://www.uzi-boy.hostings.pl/) ? Głosy w ogóle nie pasują do "tłumaczenia", co jest prawdziwym tekstem :P Ale bardzo przyjemnie te filmiki się ogląda :) EDIT: Zagrałem i... OK, nie było tej odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Super! Uwielbiam gry z taką grafikę, bo wyglądają tak klasycznie :P , zrób grę RPG, albo Przygodówkę z taką grafiką, będzie fajnie wyglądać :thumbsup: . 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 @Nobody, to tylko demowka, w przejsciach pomiedzy minigrami ktos/cos bedzie mowic. Wiec dzieki : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 No, no pomysł dobry. Jednak możesz zrobić, że chodzisz takim ziomem po mieście i napotykasz ludzi którzy proszą pomoc. Na przykład z fontanny przestaje lecieć woda i chodzisz w rurach jakimś kółkiem i masz zatkać wszystkie dziury :P Jak na razie 5/5 i tak trzymaj! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zdecydowanie wolałbym oba :) Oglądałeś filmiki flashowe "UziBoya" (http://www.uzi-boy.hostings.pl/) ? Głosy w ogóle nie pasują do "tłumaczenia", co jest prawdziwym tekstem :P Ale bardzo przyjemnie te filmiki się ogląda :) Oglądałem jakieś 2 lata temu, są superaśne. Co do gry: To normalne, że na końcu mini gierek dostaje ciągle -1? Bo może ja coś źle robię? :D Ogólnie gmclan schodzi na oldschoole. Jeszcze tylko brakuje, żeby propa robił swoje gry z oldschoolową grafiką :D 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Shit, nie kapujecie fabuly to wytlumacze. E - Albo nie : D Keep on guessing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Shit, nie kapujecie fabuly to wytlumacze. E - Albo nie : D Keep on guessing. Ale jak mamy dojść do czegoś, czego nie ma :[ WYTŁUMACZ FABUŁĘ PLOX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tlumaczac fabule tlumacze gre, w ktora juz pozniej nikt nie bedzie chcail grac. Przypatrzecie sie KAZDEMU szczeglolowi, nawet nei wiecie jak oczywiste wszystko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 -1 bo po każdej minigrze giniesz, czyli tracisz jedno życie ( tak myślę :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ok macie jedna z ważniejszych podstaw fabuly : D Tylko od teraz prosze zostawcie to dla siebie. Gdy wydam fulla pozwole wszystkim zagrac, i wtedy zdradze o co chodzi bezmusgofcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ja wiem! Tu chodzi o koniec świata? zgadłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Chyba chodzi o to, żeby przegrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Brawo anty, brawo : D A tak aby was nei martwic. Na razie rozpisuje sobie minigry, pozniej je bede pisal. Zarzucajcie pomyslami jesli mozecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Albo sie coś zwaliło albo co, ale link do gry odsyła mnie do twojego uploadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Albo się coś zwaliło albo co, ale link do gry nie działa, bo plik został skasowany z uploadera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 reuploadniesz albo co? Zagral bym se ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Dzieki wam wielkie, poniewaz dzieki wam, zachcialo mi sie wznowic prace : ) Na razie dodalem 1 nowa gierke, ulepszylem przejscia, i znalazlem rozpiske gry z 2 nowymi/starymi pomyslami, a i upuje to gowienko. https://gmclan.org/up2845_4_Game_Over.html TADADADADADADADAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Lol czy tylko mi się pokazuje unexpected error <_<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Ja mam jakieś białe kółko w szarym kółku na czarnym tle i nic się nie dzieje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Uwielbiam tą grę :> ale czemu taka ciężka :o 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 @Platyna - Bo sie uzywa swojego instynktu, i idzie DO PRZODU Potrzebuej dzwieku wylaczania swiatla czy cos takiego : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Ok zagrałem. W prawdzie nie rozumiem sensu tej gry, ale coś mnie do niej ciągnie i mówi, że ten sens gdzieś jest. Głęboko ukryty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Są pikselki - jest download :D Co prawda wcześniej w to grałem, ale nie mogłem większości sterowania wykumać i usunąłem. Teraz "przeszedłem" prawie całe, bo nie wiem co zrobić w ostatniej planszy z tym ściemnianiem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 @UP: Jest error nie ma grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Ta gra mi się kojarzy z Karoshi, bo trzeba zginąć :D Ale jest to bardziej gra logiczna (albo raczej nie logiczna). Mini gry zrób może z jakimiś zagadkami. Takimi jak w lab 14 albo abstractica, no chyba, że to nie jest twoje założenie, więc giera spoko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi