PoxiPol Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Otoz wkurza mnie to ze zawsze lewy dolny rog sprita jest klasyfikowany jako przezroczysty kolor. Da sie to zmienic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panboni Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Jest tylko jeden, niewydajny sposób związany z rysowaniem sprita na surface, a tak poza tym - nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ehh, to kiepska sprawa. No ale coz, dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 przecież możesz odznaczyć spritowi transparent :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 No tak, ale ja chce kolce ktore sa na dole sprita. E! Poczekaj, przecie mozna przedluzyc sprita o jeden pixel w dol! JESTEM GENIALNY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi