LeNy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam. Pewnego dnia grając w gre LS 09 doszedłem do wniosku że przydał by się tryb multiplayer, lecz niestety nie ma go oryginalnie a więc chcę sam go zrobić. I tu nasuwa się pytanie od czego zacząć i jak dorobić do tej gry tryb multiplayer ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 LS 09 Po polsku proszę. Nie każdy zna te wszystkie skrótowce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeNy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Landwirtschafts-Simulator 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 To jest strona o tworzeniu gier w Game Maker a nie o tworzeniu dodatkow do gier. Nawet jeśli sie da to na pewno nie jest to prosta sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Stworzenie multi to nie jest aż tak trudna sprawa jeżeli mamy źródła gry. Bez źródeł trzeba będzie babrać się w modyfikacje pamięci gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeNy Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 To od czego mam zacząć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 od zdekomplikowania gry! Przypomina iż jest to nie legalne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeNy Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 a nie da sie zrobić to jako mod w sensie jak jest san andreas multiplayer instalujesz moda mp i masz multiplayera ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Jako mod darmowy możesz, jeśli licencja gry na to pozwala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeNy Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Pozwala. Jak mam zrobić żeby było coś na przykładzie samp'a (San adreas Multiplayer), że server to bedzie mój komp w nim gamemode i teraz mod do wpisywania ip serveru i grania z innymi osobami. Jak to zrobić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Gm się do tego nie nadaje. Musiałbyś pisać dll do komunikacji z tą grą, a to wymaga posiadanie kodu źródłowego gry i dobrą znajomość programowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeNy Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 aha. Czyli ja tego nie zrobie. Początkujący Jestem :/ A umiałby ktoś to zrobić... Zapłace $$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi