Ghost Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Jak "wyszukać" następny plik? Czyli jak zrobić, żeby mi wyświetlało kolejne pliki z dysku, próbowałem tak: GML szukaj=file_find_next(); Ale nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 File=file_find_first('*.*',0) show_message(string(file)) file=file_find_next() show_message(string(file)) sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 File=file_find_first('*.*',0) show_message(string(file)) file=file_find_next() show_message(string(file)) sprawdź. Ale to z dużej litery ta pierwsza zmienna? ;d A druga z małej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 tak na to wychodzi... Nie możesz po prostu zmienić i dać przed tym var file; ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Obie miały być z małej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 GML var file; file=file_find_first('C:\*.*',0) szukaj="Searching... "+string(file) file=file_find_next() szukaj="Searching... "+string(file) I co, nie działa ;[ Edit: No, w debug mode niby wyszukuje dalej, ale nie chce mi tego rysować. W draw mam draw_text(...szukaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Szukanie plików znalazłem na stronce Tymcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Szukanie plików znalazłem na stronce Tymcia I co mam stamtąd wziąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 bump. (już nie ma na liście na stronie głównej) :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi