firi Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Przerabiam wielkoformatowe fotografie broni na sprity. Zapodaj typ/model broni lub dużą fotkę, a przy odrobinie szczęścią zrobie z niej sprit. Jeżeli wykorzystujesz któryś ze spritów zawartych w tym temacie, napisz proszę o tym tutaj. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 To są napewno Twoje prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firi Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Czyli nie tylko mi się podobają. Tak przed chwilą zrobiłem je w Photoshopie z wielkich zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 To nie nadaje się na sprity,bo jest z AA i ze zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firi Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Sprite (ang. dosł. duszek) - dwuwymiarowy obrazek używany w systemach grafiki dwuwymiarowej i 2.5-wymiarowej, który po przesunięciu i ewentualnie przeskalowaniu jest przenoszony na ekran. Oferta nadal aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 To nie nadaje się na sprity,bo jest z AA i ze zdjęć.Masz coś do aa ;[ ? Jak bronie średnio mi się podobają, to topór już jest zaje... :D Szkoda, że nie robię takiej gierki... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 No, bardzo ładne prace. Rysujesz je od zera czy skalujesz i przemalowujesz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Rysujesz je od zera czy skalujesz i przemalowujesz? przerabiam wielkoformatowe fotografie broni na sprity. Jestem zawiedziony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firi Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 niezłe nawet ale rysuj też do topdown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Proponował bym abyś dodatkowo ze sprajtami dawał maski alpha, abyśmy mogli ich należycie użyć :) A swoją drogą, chętnie bym skorzystał z Twoich usług graficznych na potrzeby mojego silnika (Xenon Core / PlayGate, którego możesz nie znać) :) Zależy mi na jak najbardziej realności sprajtów, a z racji iż sam nie mam czasu graficzyć to chętnie Ciebie zatrudnię do tej robótki o ile będziesz chętny :) W razie potrzeby więcej informacji mogę udzielić na PW, tylko daj znać co chcesz wiedzieć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 :w00t: :w00t: :w00t: O lol ja bym na twoim miejscu zatrudnił się w jakimś teamie i bym brał za to kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Nie no, prace mają poziom... :P Tylko jedno mnie ciekawi - skąd bierzesz zdjęcia? Własne, czy szukasz w internecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firi Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Mam w domu magazyn broni. Gdy potrzebuje zdjęcia po prostu zdejmuje z szafy dany model, robie zdjęcie i wrzucam do Photoshopa. Normalny dzień pracy. Tak, zdjęcia biorę z internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firi Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Firi, nie wolno double postować, zamiast tego możesz edytować swój ostatni post, ponadto skasowałeś mój dopisek w poprzednim poście odnośnie tego, że post musi coś wnieść do tematu, czyli nie może się składać z kilku slówek, tym bardziej z emotki. 2 wykroczenia w 2 dni - radzę Ci, przeczytaj regulamin i się dostosuj inaczej kolejnej szansy nie dam. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firi Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 :sleep1: Nie toleruje ignorancji wobec mnie, tym bardziej regulaminu. Zrób sobie wolne na 3 dni i przemyśl swoje zachowanie. Nie będzie poprawy = nie masz tu czego szukać. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Byś mógł mi zrobic coś typu miecz łuk i tarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi