Pawlos0991 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Jak zrobić żeby np. wciskam tv i pojawia sie nowy room na tym roomie zeby np. grac w gre? PS. chyba ze znacie lepszy pomysl zeby zamiast room'a pojawialo sie jakies okno zebym mogl tam dac ten caly kod z nowa gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 nie można otworzyć rooma w roomie. zablokuj inter reakcję klawiszy jakąś zmienną, bo innej opcji nie widzę :P GML if ( minigra == false ) { if ( keyboard_check( vk_left )... if ( keyboard_check( vk_right )... ... //poruszanie głównej postaci. } else { if ( keyboard_check( vk_left )) .. poruszanie postaci w mini grze //reszta akcji w mini grze. } coś takiego, rozumiesz? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlos0991 Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 czaje ;) jednak musisz mi pomóc bo nie dam rady. Próbowałem zaczynać ale nie wiem jak skończyć Marek ma podane GG, mogłeś do niego napisać aby spojrzał na temat. Następnym razem edytuj posty. Jutro Dzień Dziecka, więc bez warna :) Matt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi