Krzy100f Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Głupio ze pytam bo chyba to nie jest trudne pytanie. Mam plik tekstowy chciałbym aby go odtworzyło przerobiło i zapisało w danym przeze mnie formacie. Tak to ma wyglądać(przykład): Login:Login Hasło:Hasło >plik tekstowy Chce aby można było edytować wszytko po za : czyli (Login:"to") Noi daje enter i zapisuje mi w innym formacie(oczywiście jaki sobie wybiorę. Z góry THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 MMORPG jest jeszcze dla ciebie za trudne. Po za tym musisz mieć zarejestrowanego game makera. I nie, nie dostaniesz przykładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 A skąd wiesz że to MMO, heh? Może chce zrobić grę na profilach. GML file=file_text_open_write('fajl.######sterozszerzenie') file_text_write_string(file,"Login:"+string(zmiennazloginem)) file_text_writeln(file) file_text_close(file) To jest kod na zapis, na odczyt nie pamiętam. A, jeszcze jedno-taki plik Notatnikiem się otwiera i można przeczytać i login i hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi