Matt Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 tak , ale to tylko daje sprita STAND na niebiesko , i moge se chodzic dopiero kiedy stane kolor jest jasnoniebieski ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Porsiłeś tylko o kod zmienienia sprita na kolor jasnoniebieski przy zamrożeniu czyli o ile wiem postać wtedy się nie rusza :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 tak , ale problem w tym ze sprit jest niebieski tylko kiedy stoi.czyli przyjmijmy ze zostanie zamrozony w innej pozycji to nadal jest zwykly ;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Heh i co mam zgadywać dlaczego tak jest ? :P Pokaż kody albo coś tak Ci sie nie da pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 no mowie wpisalem ten twoj kod sprite_fade -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ehhh ale gdzie i jak to wpisałeś ? Na czole ? Skąd mam wiedzieć dlaczego tak jest nie widząc czałego kodu ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 dalem w kolizjio z potworem lodowym: ice=true sprite_fade(gracz1,c_aqua,155) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 No a problem masz w tym ,że postać nie zamraża się tylko można normalnie chodzić, to wcale nie jest tak łatwo pomóc problem może tkwić w wielu rzeczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 oczywiscie chodzenie jest tylko if ice=false ;/ skok tesh ;/ jakies propozycje? i co z tym sortowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Tak, si, si, uno propozycja for ty :) Wsadź tą część gry z którą problem masz, do oddzielnego pliku, daj tu, a my sobie obejrzymy, obrobimy i nie wstydząc się wytkniemy błędy paluchem! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Tak będzie najlepiej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 mowie wam to nie jest blad tylko nie moge do tego dojsc!aby sprit byl jasnoniebieski we wszystkich animacjach , anie tylko w "stand" ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 a skąd mamy wiedzieć co to "stand" objekt, sprit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 przeciesh mowie ze stand to animacja jak stoi i tylko wtedy swieci na jasnoniebiesko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 A co Ci szkodzi zrobić tak jak mówiłem? Bo nie wiem jak inni, ale ja nie mogę zrozumieć o co Ci chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 wiecie , co? moze lepiej podajcie gg bo przez forum nigdy do tego nie dojdziemy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Ja też nie moge zrozumiec co to wogóle "STAND" daj kod źródłowy jeżeli chcesz aby ktokolwiek cię zrozumiał. Albo pomyśl nad innym rozwiązaniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Nom, nom, racja. Nie sądzę żebym przez gg zrozumiał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 A ja myślę, że dajcie sobie spokuj. Ja nawet nie próbuje pomóc, bo to nie ma sensu. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 I chyba ja se dam spokój bo wogóle ten problem to już offtop ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Offtop to będzie naprawdę, jak dalej będziecie tak pisać :closedeyes:. Więc powiedzmy to razem: stop offtopowi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 lol wyjasnilem problem wiec niewiem o co wam chodzi ;/ poprostu sprite_fade nie da sie tego zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 I Ty ciągle myślisz, że ja wiem o co Ci chodzi? Jakie sprite_fade? Gdzie? Czego się nie da zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 poprostu sprite_fade ;P eh... szkoda czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi