Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Szukam grafika cut-scenek do gry Core of War. Styl komiksowy, lekkie animacje. Jak ktoś potrafi proszę się zgłaszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 a co to są te cut - scenki (przepraszam gupie pytanko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 a co to są te cut - scenki (przepraszam gupie pytanko) Hehe, http://pl.wikipedia.org/wiki/Cut_scenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Sorry za odświeżenie ale mam dobry pomysł. Zrób jeden wielki obrazek i w jakimś programie zrób , przesuwanie się kamery po tym obrazku a do tego jeszcze dodaj napisy co się dzieje na tym obrazku. I dodaj motyw starego filmu p:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Wybacz, zapomniałem zamknąć. Cut-scenki będą w formie komiksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 To ja bym mógł :) Napisz na PW to ci dam numer gadu-gadu ololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Niestety, Stasiu jako fabulant robi te komiksy, ale możecie się podzielić robotą. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi