Templer Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Witam. Czy można za pomocą gml narysować biało czarnego sprita jeżeli mamy kolorowego lub jakoś przekonwertować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 W GML nie,ale w GM Editor jest funkcja"Black and White" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Use the force or photoshop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 @UP:Nawet w Paincie można zrobić czarno biały sprite :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Hm... wydaje mi się, że blendowanie może pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ale w paincie niezbyt dobrze (czyt. wcale) nie działa opcja konwersji kolorowy -> czarno-biały :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Witam. Czy można za pomocą gml narysować biało czarnego sprita jeżeli mamy kolorowego lub jakoś przekonwertować? jest na to skrypt, masz go w moim open source belt generatorze ;p poszukaj jest na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Templer Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Hm... wydaje mi się, że blendowanie może pomóc. Kombinowałem z tym ale nie wychodzi sprite jest jaśniejszy albo ciemniejszy a nie biało czarny. Ale w paincie niezbyt dobrze (czyt. wcale) nie działa opcja konwersji kolorowy -> czarno-biały :3 Właśnie o taką konwersje mi chodzi tylko że ona musi być w czasie rzeczywistym w gml. jest na to skrypt, masz go w moim open source belt generatorze ;p poszukaj jest na forum. Możesz dać kod na rysowanie biało czarnego sprita bo nie mogę go w tym znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi