Kargul Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam ponownie :) Otóż robię grę (nie mogę zdradzić szczegółów) typu wormsy. Oczywiście nie będą to robaki tylko... (dowiecie się jak skończe). Powiem wam tylko to, że to coś jest kolorowe. No i tu jest mój problem. Mam kolorowy button. I jak na niego najadę myszą to musi jakoś zmienić wygląd. Jednak skoro jest kolorowy, to na jaki? Oto button: I doradźcie mi. Jak na niego najadę myszą to co ma się z nim dziać? Czekam na waszą współpracę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 inwersja? jedyne sensowne proste rozwiązanie. opcja Inverse jest w edytorze sprita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ok dzięki :D No cóż fajnie wyszło. Chciałem zastosować tą opcję jednak myślałem że źle wyjdzie. Alej jest bomba! :P Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 może odcień szarości? albo nałożenie jakiegoś szarego koloru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jak dla mnie to się powinieneś zastanowić nad całkowitą zmianą przycisku. Ten jest po prostu paskudny. Jak bardzo bajkowa gra by nie była to i tak nie przesadzaj z tym oczojebnymi kolorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 chyba chodzi o kameleony sądząc po tym że wiele kolorów i zmieniać kolory :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi