Crackkk-GM Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Siema Wziąłem się dziś za zrobienie do końca mojej strony internetowej. I teraz jak sprawdzić czy w $_GET["nazwa"] niema żadnej wartości? (chodzi że jak mam http://adres_strony.pl/index.php to nie powinno być wartości, jak to sprawdzić IFem?) bo chciałbym, by po prostu nie pokazywało tej nazwy jak nic nie ma w GET;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ( $_GET[ "nazwa" ] == '' ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 if( !$_GET['klucz'] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Nie działa :/ if ($_GET["news"]=='') { wypisywanie wszystkich newsów } else { wypisywanie newsa z geta. } i wypisuje mi tylko jednego newsa. bez reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 if ($_GET['news']==null) { wypisywanie wszystkich newsów } else { wypisywanie newsa z geta. } a najlepiej a = $_GET['news']; if (a==null) { wypisywanie wszystkich newsów } else { wypisywanie newsa z geta. } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Dzięki działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi