Webzir Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ok, to ja zacząłem robić recenzję "Dungeon Keeper". Mam nadzieję, że będziesz zadowolony :D PS: Skala ocen jest od 1-6 czy 1-10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 5 lat = stare? Zastanawiam się czy kiedyś grałem w jakąś nową grę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 @up: no nie? 5 lat to przecież nowe gry... może nie nowe ale gry 5letnie != klasyka :/ Przeważnie... Dla mnie stara gra to Warcraft 2 albo Heroes 1 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Czyli mogę napisać recenzję CB1 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Października 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 PS: Skala ocen jest od 1-6 czy 1-10? Od 1 do 5+ (1, 1+, 2, 2+, 3, 3+, 4, 4+, 5, 5+). Skala ocen jest w nrze 2. Czyli mogę napisać recenzję CB1 A tak z ciekawości, cio to takiego? :) 5 lat = stare? Zastanawiam się czy kiedyś grałem w jakąś nową grę...p Tradycja 5 lat = stare zaczęła się już od pisma POKE... W którym to w 2003 roku autorzy zamieszczali recenzje gier z 1998 roku... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 @Korodzik: CB to chyba Crash Bandicoot ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Października 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Oooookej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 @Korodzik: Jeśli chcesz mogę napisać recenzję pierwszego Halo na Xboxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Października 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Pisz, pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 A muszę to na e-mail? Bo mi szwankuje, mogę na PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Października 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Tak. 3.12.2008: Z racji, że pismo poszło w cholerę, temat zamykam. Pytania? Zapraszam na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi